Krimi

Politiet har anholdt 12 mænd for flere drabsforsøg

Der er sigtelser for i alt fire drabsforsøg.

Københavns Politi har onsdag efter længere tids efterforskning anholdt 12 personer med tilknytning til forskellige bander i København.

Syv personer er anholdt og sigtet for drabsforsøg og medvirken til drabsforsøg ved Riccos Kaffebar i Holmbladsgade på Amager 31. juli i sommer.

To af dem er samtidig sigtet for medvirken til drabsforsøg på parkeringspladsen ved Bella Centeret på Amager 7. november. I den sag er yderligere to personer anholdt og sigtet for medvirken til drabsforsøget, oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Tilknytning til bandemiljøet

Flere af personerne har i større eller mindre grad tilknytning til den bandegruppering, som politiet kalder Urbanplanen.

Herudover har politiet anholdt flere personer med tilknytning til bandegrupperingen Loyal To Familia (LFT).

En 21-årig mand er anholdt og sigtet for et drabsforsøg mod en 19-årig mand i en kiosk på Bisiddervej i Københavns nordvestkvarter 27. oktober i år.

Fund af våben

To medlemmer af samme bande blev anholdt henholdsvis 25. november og 4. december. De er varetægtsfængslet for et drabsforsøg på Nordre Fasanvej i København N 19. november.

Endelig har politiet natten til onsdag anholdt to personer med relationer til LTF. De blev standset i en bil, hvor politiet fandt en sølvfarvet revolver med ammunition i tromlen.

Opdateres.