Krimi

Sendte penisbillede til politiet for at bevise sin uskyld: Den er for krum

En mand fra Odense nægter alle anklager om misbrug af to dengang mindreårige børn og er gået vidt for at bevise sin uskyld.

 - Det er ren opspind.

Så klar i mælet var en 47-årig mand fra Odense, da han torsdag i Retten i Odense gang på gang nægtede at skulle have voldtaget og forulempet en dreng og flere år senere befølt en pige med familierelationer til drengen. Det skriver Fyens.dk.

Den 47-årige er tiltalt for at have haft analsex, oralsex og gensidig onani med en kollegas dreng, der i perioden 2000-2003, hvor overgrebene skal have stået på, var 12-15 år gammel. Blufærdighedskrænkelserne mod pigen, som angiveligt blev befølt i skridtet og på brystet flere gange i årene 2010-2011, var også mindreårig dengang. Disse overgreb skal være foregået i Brenderup.

Udover, at den 47-årige nægter sig skyldig, har han også sendt Fyns Politi et billede af sin penis samt en lægeerklæring for at bevise sin uskyld.

Ifølge manden er hans penis nemlig så krum på grund af en kort penisstreng, at han ikke kan have sex. Det gør simpelthen for ondt, lyder hans forklaring.

Mandens læge bakker i en erklæring op om tilstanden, men vil ikke vurdere, hvorvidt manden er i stand til at have sex. Anklagemyndigheden er derfor ved at indhente en udtalelse fra en specialist.

På den noget forundrede anklager Peter Nygaard-Hansens spørgsmål om, hvorfor tiltalte dog ikke bare have fået løst problemet med et lille kirurgisk indgreb, svarede den 47-årige:

- Jeg har ikke haft behov for det. Det vil jeg gøre, når jeg finder en kæreste.

Havde dreng overnattende i hjemmet

I retten torsdag kom det frem, at den 47-årige mand ofte har besøgt sin kollega, der var stedfar til drengen, som skal være blevet forulempet. Han har også kørt drengen i sin bil, passet ham og haft ham til at overnatte hos sig i sit hjem i Odense. Og det er her, mange af overgrebene skal være sket.

Det fortalte drengen, der i dag er 28 år og afgav forklaring i retten.

- Vi lå hjemme ved ham i en sofa. Han rørte mig i skridtet, men stoppede, da jeg bevægede mig, og rykkede over i den anden halvdel af sofaen, sagde den unge mand om første gang, han overnattede hos den tiltalte. Det gjorde han i alt omkring ti gange.

Overgrebene udviklede sig til gensidig onani, oralsex og flere forsøg på analsex - og i et tilfælde et decideret analt samleje, fortalte manden. Den 28-årige brød sammen, da han af anklageren fik at vide, at den 47-årige havde nægtet, at overgrebene skulle have fundet sted.

Kunne ikke overskue anmeldelse

Den 28-årige var først klar til at gå til myndighederne, da det gik op for ham, at manden også kan have blufærdighedskrænket en mindreårig pige med relationer til den 28-åriges sammenbragte familie. En sagsbehandler i Middelfart Kommune gik til politiet i sommeren 2015. Anklageren ville vide, hvorfor den 28-årige ikke var gået til politiet før.

- Jeg kunne ikke klare at anmelde det dengang. Jeg kunne ikke overskue det, lød svaret.

Det kom også frem i retten, at den nu 28-årige mand sammen med sin kæreste boede tre måneder hos den tiltalte i 2009. Det undrede den 47-åriges forsvarer.

- Hvorfor bo hos en, du siger har krænket dig?, spurgte advokat Vilhelm Dickmeiss.

- Vi havde ikke andre muligheder, sagde den 28-årige.

Også pigen, som skal være blevet befølt af den 47-årige, afgav sin forklaring torsdag. Det skete dog for lukkede døre, som det ofte er praksis i sædelighedssager. Herudover vidne pigens mor, den 28-åriges bror og en sagsbehandler også torsdag.

Sagen fortsætter tirsdag den 13. december. Anklagemyndigheden kræver manden idømt fængselsstraf, udvisning fra Danmark samt et permanent indrejseforbud.