Krimi

Nabo til sigtet: Han har også skudt efter mig

Naboer til den 26-årige, der er sigtet for at have skudt betjent, er chokerede: - En vild dreng, men en stille voksen.

Se ovenfor: Politiinspektør Svend Foldager holder pressebriefing kl. 19:30 med seneste nyt.

Den 26-årige mand, der er sigtet for at have skudt en politibetjent i hovedet foran politistationen i Albertslund tirsdag morgen, har tidligere gjort sig bemærket ved at skyde med softgun-kugler efter folk.

Allerede tirsdag fortalte politiet, at man kendte den 26-årige fra en tidligere episode, hvor han havde affyret en softgun på en politistation.

Også en nabo i den rækkehus-bebyggelse, hvor den 26-årige bor sammen med sin mor og sin 22-årige lillebror fortæller, at han for nogle år siden blev beskudt med softgun-kugler af den nu 26-årige sigtede. Naboen, hvis navn er TV 2 bekendt, var blevet beskudt, mens han gik i sin have – uden dog at komme noget til.

Al den snak om ”en gal mands værk” kommer helt bag på mig

Nabo til den sigtede 26-årige

Naboerne i kvarteret reagerer ellers med overraskelse og tristhed over, at den 26-årige angiveligt står bag dagens skyderi.

Politiet gennemførte i dag en ransagning af den 26-åriges bopæl i bebyggelsen, blandt andet på jagt efter gerningsvåbnet. Det formodede gerningsvåben blev allerede mandag meldt stjålet i Rødovre Skytteklub, hvor den 26-årige er medlem. Skytteklubben anmeldte til politiet, at man manglede en pistol, og at man mistænkte den 26-årige for at have taget det med hjem.

Naboerne beskriver den 26-årige som en stille ung mand. Oplysningerne om, at han skulle have psykiske problemer kommer dog bag på naboerne.

- Al den snak om ”en gal mands værk” kommer helt bag på mig. Jeg har ikke lagt mærke til nogen psykiske problemer, siger en nabo, der har kendt familien godt.

Flere naboer beskriver dog den sigtede som en ”rod” som dreng. Men siger samtidigt, at der aldrig har været problemer eller larm med ham som voksen, efter han kom i lære som håndværker.