Krimi

Efter skuddrama: Politi ransager adresse i Glostrup

Københavns Vestegns Politi ransager i øjeblikket flere adresser, efter en betjent tirsdag morgen blev ramt af skud i hovedet. Heriblandt i Glostrup.

Københavns Vestegns Politi er i øjeblikket rykket ud til flere adresser, efter en 26-årig dansk mand affyrede skud mod en hundefører på politigården i Albertslund. Det fortæller Københavns Politis kommunikationsansvarlige Claus Buhr til TV 2:  

- Vi kommenterer ikke på igangværende politioperationer, men jeg kan sige så meget, at vi har flere operationer i gang. Det ændrer ikke på, at der efter vores vurdering kun er én gerningsmand. Det er derfor ikke ham, vi leder efter, siger han. 

Politiet befinder sig blandt andet i Glostrup, som ifølge oplysninger fra TV 2, er gerningsmandens adresse igennem mange år.

I løbet af formiddagen har der været massivt politiopbud ved adressen, og området er afspærret. Der er bomberyddere og kampklædt politi til stede ved et rækkehus, bekræfter TV 2's udsendte. 

Den 26-årige ramte tirsdag morgen betjenten med skud i hovedet. Herefter stak han af fra gerningsstedet, men da politiet allerede havde en mistanke om, hvem han var, blev han anholdt en halv time senere. Han er i forvejen kendt af politiet. 

Den skudramte hundefører er uden for livsfare, oplyser politiet.