Krimi

Bil bragede gennem muren hos Keld og Lene: - Hvad fanden sker der?

- Vi var en meter fra at blive slået ihjel.

- Fjernsynet eksploderede, og jeg sprang bare ud af sengen og ned på gulvet. Der var et lysglimt, og jeg anede ikke, hvad der skete, siger Keld Rolighed til TV 2.

I nat blev han og kæresten revet ud af deres seng og nattesøvn, da en bil bragede gennem husmuren og landestandsede en meter fra deres seng.

- Jeg kan høre mumlen ovre fra bilen og tænker bare "hvad fanden sker der?!", siger han.

Var én meter fra at dø

Keld og hans kæreste sov nede i stuen, da de kun bor i huset på Nørrebro i Nykøbing Mors midlertidigt, mens de leder efter et sted at kalde hjem.

- Vi var en meter fra at blive slået ihjel. Vi er lidt i chok. Man skal lige sunde sig. Men vi har været enormt heldige, siger en forskrækket Keld Rolighed.

Alle slap de fra forskrækkelsen uden de store skrammer.

Det samme gjorde den 19-årige spritbilist, der mistede herredømmet over sin bil ved 02.22-tiden, kørte op over midten af en rundkørsel og bragede ind i Kelds og Lenes stue.

- Men jeg har smerter i skulderen. Den var ellers genoptrænet efter en skade. Nu kan jeg starte forfra. Og vores foxterrier er blevet godt forskrækket. Den ryster helt vildt. Men der var en, der holdt hånden over os, siger Keld Rolighed til TV 2.

Huset er ved at styrte sammen

De største skader er sket på huset.

- Det kunne jo være styrtet sammen over os, siger Keld Rolighed.

Det røde murstenshus er i løbet af natten blevet understøttet af beredskabet for at undgå sammenstyrtning. Men med Keld Roligheds øjne er der ikke meget at redde.

- Det er totalsmadret fra den ene endegavl til den anden, siger han.

I stedet er Keld og Lene blev genhuset i en feriebolig et andet sted i Nykøbing Mors og skal nu i banken for at hente penge til mad og tøj.

- Og så skal vi have sovet lidt. Min bette hund løber rundt og er helt forskrækket. Så nu skal vi alle sammen lige slappe lidt af, siger Keld Rolighed.

19-årig anholdt for spritkørsel

Den 19-årige mand bag rattet er indtil videre anholdt for spirituskørsel, men vagtchefen forventer, at han bliver løsladt efter afhøring.

- Vi skal lige tage stilling til, om han også kan sigtes for at have bragt andres liv i fare, siger Henrik Nielsen fra Midt- og Vestjyllands Politi, til TV 2. Nord.