Krimi

To skudt ved sushi-bar i Magasin i Lyngby: Mand og bil efterlyses

Der er tirsdag aften blevet skudt i Magasin i Lyngby. To personer er ramt.

Der har tirsdag aften været et skyderi i stormagasinet Magasin på Lyngby Hovedgade. Skyderiet skete uden for Sticks N'Sushi i Magasin.

Skyderiet fandt sted kort efter klokken 19. 

Ifølge politiet er to personer ramt af skud. Ifølge Ritzau er der tale om en mand og en kvinde. Ifølge Ritzau er begge ofrenes tilstand stabil.

Politiet efterlyser en mand på omkring 30 år og en lille, hvid bil i forbindelse med skyderiet.

En chokerende hændelse

Ifølge et vidne, der var i Magasin under skyderiet, var folk chokerede efter hændelsen.

- Udenfor stod folk og var chokerede. Nogen græder. Det var kaos, nogen løber væk, og andre bliver stående, siger Linn Gilleshammer til TV 2.

Ifølge hende blev der på intet tidspunkt oplyst om, at der var et skyderi i stormagasinet.

- Vi fik først noget at vide, da vi kom ned i stuetagen, hvor skyderiet var foregået. Vi fik bare at vide, at vi skulle gå hurtigt ud, siger vidnet, som beskriver oplevelsen som rystende.

Evakuering foregik roligt

Et andet vidne oplevede situationen noget anderledes.

- Vi stod på 2. sal og skulle til at betale vores varer, da der flere gange lød en besked over højtaleranlægget, hvor der flere gange blev sagt, at der var en intern besked til Hr. Rømning. Da vi så kom frem til kassen, så fik vi at vide, at vi skulle gå ud fordi der var nogen, der var blevet skudt, siger Vibeke Bak til TV 2.

Ifølge Vibeke Bak foregik evakueringen af storcenteret stille og roligt.

- Personalet skal have så meget ros. De tog det hele så roligt, siger hun og tilføjer, at hun ikke på noget tidspunkt selv nåede at blive nervøs eller bange.