Krimi

Her finder politiet våben efter skyderi i Magasin i Lyngby

Tirsdag aften blev en mand og en kvinde skudt i Magasin i Lyngby.

Politiet har til aften fundet et våben i forbindelse med efterforskningen af det skyderi, der tidligere på aftenen fandt sted i Magasin i Lyngby i Nordsjælland. Ved skyderiet blev to personer, en 22-årig mand og en 30-årig kvinde, ramt. Begges tilstand er stabil. Manden er blevet ramt i lænden. Kvinden blev ramt i den ene side af brystet. Politiet kan ikke oplyse, om de to personer har relation til hinanden.

Skyderiet fandt sted kort efter klokken 19.  

Det vides ikke, hvem der har skudt mod de to personer. Men politiet efterlyser en mand, der kan have med skyderiet at gøre. Der er tale om en mand på cirka 30 år. Han er omkring 165 centimeter høj og slank. Han var iført en mørk halvlang vinterfrakke, en mørkebrun hue og et halstørklæde. På ryggen havde han en sort rygsæk af mærket Eastpack. Politiet vil gerne tale med vidner, der har set en mand, som passer til beskrivelsen.

Magasin åbner formentlig onsdag

Onsdag morgen oplyser politiet, at man ikke er kommet videre med efterforskningen i løbet af natten og at man stadig meget gerne vil høre fra vidner.

Det fundne våben er blevet sendt til undersøgelse, så politiet kan fastslå, hvilken type våben, der er tale om.

Vagtchefen ved Nordsjællands Politi oplyser endvidere til TV 2, at Magasin efter alt at dømme vil få lov at åbne dørene onsdag.

Efterlyser hvid bil

Desuden efterlyser politiet en lille hvid bil med tre mænd, som er set køre fra Johannes Fogs Plads lige i nærheden. 

- Bilen kørte i ukendt retning, og vi er interesseret i, om den har noget med sagen at gøre, siger Henrik Suhr. Han opfordrer vidner og andre, der har oplysninger om sagen, til at henvende sig til Nordsjællands Politi. Der er endnu ikke oplysninger om, hvilken type våben der blev brugt ved skyderiet, og politiet har ikke oplyst, hvor mange skud der blev affyret, og hvor mange der ramte parret. Der er heller ikke oplysninger om, hvorvidt skyderiet kan være banderelateret. 

Politiet spærrede tirsdag aften alle indgange til Magasin, der måtte lukke et par timer inden planlagt lukketid. Et større område omkring restauranten var også spærret af, og efterforskere og teknikere gik i gang med at afhøre vidner og sikre spor efter skyderiet.

Bandemedlemmer ved hospital

Politiet vil ikke kommentere på, om skudepisoden kan være banderelateret.

Ifølge politiet er flere Satudarah-relaterede personer ankommet til Rigshospitalet, hvor ofrene lige nu er indlagt. Politiet er til stede ved hospitalet, så der ikke sker noget, siger vagtchef Henrik Sveistrup til Ekstra Bladet.