Krimi

Satudarah-rocker og bror er tavse efter knivstikkeri

Politiet har endnu ikke fundet det sted, hvor en 26-årig rocker og hans bror lørdag aften blev knivstukket.

Det var et 26-årigt medlem af rockergruppen Satudarah og hans 24-årige bror, der natten til lørdag blev såret af knivstik i København.

Det siger vicepolitiinspektør Torben Svarrer, Københavns Politi.

De to sårede blev af en kammerat kørt på Hvidovre Hospital, hvorfra den yngste blev kørt videre til Rigshospitalet med livstruende skader. Han er søndag tilsyneladende uden for livsfare.

Ved ikke hvor gerningsstedet er

Politiet har endnu ikke fundet gerningsstedet, hvor de to blev stukket, men det er formentlig et sted i Sydhavnen.

- Vi ved ikke, hvor gerningsstedet reelt er, men vi formoder, at det er et sted i Sydhavnen, og at det er sket på gaden og ikke i en lejlighed, siger Torben Svarrer.

De to sårede er blevet afhørt af politiet, men ingen af dem har ønsket at oplyse noget om, hvad de har været ude for. Derfor er politiet indtil videre på bar bund, hvad angår motivet til knivstikkeriet.

Den 24-årige er ifølge vicepolitiinspektøren ikke medlem af rockergruppen. De to brødre kommer fra Københavns omegn.

Kammerat afhørt

Kammeraten, som i bil samlede de to sårede op et sted i Sydhavnen og kørte dem til Hvidovre Hospital, er også blevet afhørt.

- Vi har talt kortvarigt med ham, men det er sparsomt, hvad han har kunnet bidrage med, siger Torben Svarrer.

Knivstikkeriet fandt formentlig sted omkring klokken 3 natten til lørdag, og politiet har efterlyst vidner, der eventuelt har set noget.

Ingen oplysninger om sammenhæng med skudsag

Sent lørdag aften blev der affyret skud i nærheden af rockergruppen Satudarahs klubhus på Laurentsvej i Bagsværd.

Torben Svarrer vil ikke udtale sig om, hvorvidt politiet ser en sammenhæng mellem de to episoder, hvor Satudarahs navn optræder.

- Man kan ikke lave en kobling, bare fordi den ene af dem, der er blevet stukket med kniv, er fra Satudarah. Vi kender jo overhovedet ikke motivet, siger Torben Svarrer.