Krimi

Hells Angels lukker afdeling i Aalborg

Efter to og et halvt år lukker Hells Angels atter afdeling i Aalborg-bydelen Vejgaard og slår den sammen med afdeling i Nørresundby.

- North Area-afdelingen i Vejgaard er lukket.

Sådan skriver Hells Angels i dag på en Facebook-gruppe for én af sine afdelinger i Danmark. Afdelingen har eksisteret siden maj 2014, men først med klubhus på Nørre Tranders Vej 30B siden september 2014.

Efter godt to år på adressen er det nu slut.

Det bekræfter Jørn Jønke Nielsen over for TV 2.

- North Area-afdelingen er lukket og er flyttet ind til Nørresundby. Det er sket for tre-fire uger siden. Det er ikke ualmindeligt. Afdelinger åbner og lukker, siger Jørn Jønke Nielsen.

Om årsagen til lukningen af klubben siger han:

- Det vil jeg ikke sige noget om. Det er internt. Det må du snakke med dem deroppe om og høre, om de vil sige noget om.

Da Hells Angels i efteråret 2014 rykkede ind på Nørre Tranders Vej 30B, skete det ifølge klubben selv af pladsmæssige årsager. Afdelingen "Hells Angels Aalborg", der holder til i Nørresundby, var blevet for lille til antallet af medlemmer, hed det.

Talsmand Thomas Gramstrup sagde dengang til TV 2:

- Den nye afdeling er en gammel nyhed fra 1. maj. Men nu har klubben fundet lokaler. Det samme er sket i Odense, hvor jeg holder til. Men det er uafhængigt af hinanden. Med Odense var det sådan, at vi blev for mange. Vi havde brug for noget plads. Jeg forestiller mig, at det er det samme deroppe. Den gamle afdeling havde ikke ret meget plads, og de var flere end os, sagde Thomas Gramstrup.

Nu er medlemmerne fra North Area altså atter flyttet tilbage til afdelingen i Aalborg.

Udlejer Jess Grimm Birnbaum, der ejer det nu tidligere HA-klubhus gennem selskabet J.K. Ejendomsselskab Aalborg ApS, bekræfter, at rockerne ikke længere holder til på Nørre Tranders Vej 30B.

- Det er rigtigt. De er flyttet. Det er lige sket, siger Jess Grimm Birnbaum.

Han oplyser, at han allerede har fundet en ny lejer den tidligere rockerborg. Han ønsker dog på ingen måde at udtale sig om, hvem de nye lejere er - herunder om det nu er slut med motorcykler i villakvarteret.

- Det holder jeg for mig selv. Det må du få at se, siger Jess Grimm Birnbaum.

Lukningen er Hells Angels' anden i år. I maj lukkede klubben sin afdeling i Esbjerg og flyttede den til Aarhus.

- Du kan kalde det rettidig omhu, sagde Jørn Jønke Nielsen dengang om lukningen.