Økseklovne skræmte sovende familie i Sønderborg

16x9

Seks klovne skræmte en familie med en økse og en lommelygte natten til torsdag.

En familie på Hybenvænget i Sønderborg blev natten til torsdag skræmt af en forsamling af klovneudklædte mennesker foran deres hjem.

De seks personer havde blandt andet en lommelygte, som de lyste ind i huset med. Da familien kiggede ud, kunne de se, at en af klovnene havde en stor økse i hånden og en havde en stang.

- Anmelderen fortalte, at hans børn, der lå og sov blev vækket ved tumulten - og de var skræmte, siger vagtchef Søren Strægaard, Syd- og Sønderjyllands Politi, torsdag morgen til TV Syd.

Familien tilkaldte politiet klokken 00.32, der ikke kunne finde nogen klovne i området. En halv time tidligere havde politiet fået et opkald fra en bilist, der havde set to klovne et andet sted i byen.

Heller ikke disse personer i klovnekostume blev fundet noget sted, og politiet ved ikke, om disse to klovne har noget med den anden episode i Sønderborg at gøre.

Det er langt fra første gang i den seneste tid, hvor personer klædt i klovnekostumer har skræmt borgere. Du kan få et overblik over de skræmmende klovne i kortet:

Her er klovne spottet i Danmark