Krimi

Afsløring: Derfor ville de dræbe mand på tankstation

Aktindsigt afslører, at fem rockerlærlinge fra AK81 truede mand, de troede var fra Black Army i timerne før drabsforsøg på HA-rocker.

Da en tysk Hells Angels-rocker 27. august 2016 blev skudt på en tankstation i Odense - ifølge sigtelsen af folk fra bandegrupperingen Black Army - var det ikke et angreb, der kom ud af den blå luft.

Det afslører en aktindsigt, som TV 2 har fået ved Fyns Politi.

Ifølge aktindsigten var der nemlig tidligere samme dag en episode, hvor fem mænd fra AK81 truede en araber med kniv.

Mændene troede tilsyneladende, at han var fra Black Army - eller støttegruppen Black Soldiers - men det var manden ikke.

Manden gik dog til Black Army og fortalte om episoden.

- Dette opfattede Black Army/Black Soldiers Odense som en trussel rettet direkte mod Black Army/Black Soldiers Odense, skriver Fyns Politi i dokumentet, som TV 2 har fået aktindsigt i.

Samme dag som knivtruslerne fandt sted, afviklede Hells Angels en kæmpe jubilæumsfest på Fyn, hvor der deltog rockere fra store dele af verden.

Knivtruslerne fra HA-lærlingene fik ifølge Fyns Politi bandemedlemmerne til at sætte et angreb ind mod en gruppe Hells Angels-rockere, der tilfældigt kørte ind på en tankstation nær Black Armys klubhus i Odense.

- Black Army/Black Soldiers Odense reagerede samme dag (...), idet nogle personer i personbiler og på knallerter angreb en gruppe tyske Hells Angels medlemmer på Shell tankstationen (...). I forbindelse med angrebet blev der affyret to-tre skud mod et af de tyske medlemmer af Hells Angels, der blev ramt i benet, skriver Fyns Politi i aktindsigten.