Krimi

32-årig skubbede kontrollør ned på sporet: Anholdt i dag efter endnu en voldssag

Samme dag, som politiet offentligt efterlyste en 32-årig mand for uger gammel kriminalitet, blev han anholdt for noget helt andet.

Københavns Vestegns Politi har i næsten tre uger ledt efter en 32-årig mand, der skubbede en kontrollør ned på sporet på Glostrup Station.

I dag mandag bad politiet om offentlighedens hjælp og udsendte videoovervågningsbilleder af episoden i håb om, at nogen kunne genkende manden. Få timer efter var han anholdt, men det havde intet med efterlysningen at gøre.

I stedet blev han anholdt, da han overfaldt en vagt med slag og spark på Jobcenteret i Høje Taastrup. Det oplyser politiet.

- Det er helt tilfældigt, at det er samme dag. Det er ret pudsigt, siger vagtchef Mikkel Clausen fra Vestegnens Politi til TV 2.

Betjente genkender ham

Politiet blev kaldt ud til voldsepisoden på jobcenteret, og her forsøgte den 32-årige også at begå vold mod betjentene. Han blev anholdt og taget med til politistationen i Albertslund.

- Vi får ham ind og får kigget på ham, og så er der nogle betjente, der ser, at han da ligner ham, vi har efterlyst, siger Mikkel Clausen.

Politiet ved endnu ikke, hvad der fik den 32-årige til at overfalde vagten på jobcenteret. Han skulle ikke have været påvirket.

Han bliver nu sigtet for at true en polititjenestemand med vold, for vold mod vagten på jobcenteret og for vold mod kontrolløren på Glostrup Station 22. september. Han bliver fremstillet i grundlovsforhør i morgen tirsdag.