Krimi

Tre mænd er set flygte i bil uden lys efter skudepisode

En 32-årig mand blev skudt i låret natten til fredag. Københavns Vestegns Politi efterlyser nu vidner i sagen.

En 32-årig mand blev ramt i benet, da to ukendte gerningsmænd affyrede flere skud på Claus Petersens Allé i Hvidovre sent torsdag aften. Det oplyser Københavns Vestegns Politi.

Et vidne så en sort bil af mærket VW Touran holde i tomgang og vente på Sognegårds Allé, inden at der blev affyret skud.

Sekunder efter så vidnet to mænd komme løbende.

- De hopper ind i bilen, der kører væk i høj fart med slukkede lygter. Der sidder allerede en person på førersædet, siger politikommissær i Københavns Vestegns Politi Hans Tonnesen.

Skudoffer er endnu ikke afhørt

Politiet modtog anmeldelsen om skud klokken 23.40 torsdag aften. Politiet ved endnu ikke, hvad der er motivet bag skudepisoden.

Men episoden har tråde til de kriminelle miljøer på Vestegnen, mener kommissæren, der dog ikke ved, om det er direkte banderelateret.

Den 32-årige er nemlig ikke blevet afhørt endnu.

- Han er stadig behandlingskrævende, men hans tilstand er stabil. Vi står nu og venter på, om lægerne siger god for, at vi kan afhøre ham, siger Hans Tonnesen.

Skudepisode er anden gang på en uge

Den 32-årige blev sat af ved Hvidovre Hospitals skadestue med en skudlæsion i det ene lår torsdag aften.

Politiet efterlyser nu vidner, der har set den sorte bil i forbindelse med skyderiet, eller som har anden information om episoden.

Det er anden gang i denne uge, at der er blevet anmeldt skudepisoder på Vestegnen. Natten til torsdag blev der affyret omkring 10 skud i Ishøj, dog uden at nogen blev ramt.

Politiet ved endnu ikke, om der er en forbindelse mellem de to skyderier, oplyser Hans Tonnesen til BT.