Krimi

Stor aktion i Odense: Politiet ransager klubhuse

Tirsdag morgen ransager Fyns Politi både Black Army og Hells Angels klubhuse i Odense. Politiet leder efter våben efter skudepisoder.

Fyns Politi er tirsdag i gang med at ransage både Black Army og Hells Angels klubhuse i Odense, oplyser politiet i en pressemeddelse. 

Black Armys klubhus ligger på Nyborgvej 140E og Hells Angels' ligger på Petersmindesvej 20, og der er adskillige betjente til stede i områderne.

Politiet leder efter våben under ransagninger. Det sker efter den seneste tids skudepisoder i Odense - senest torsdag aften, hvor to personer på en knallert angiveligt affyrede skud mod en personbil ved Rosengårdcenteret.

Uroligheder i bandemiljøet

Urolighederne i bandemiljøet har været i fokus flere gange i år. I juni blev et 31-årigt bandemedlem fra Black Army stukket ihjel i Vejle, og cirka en uge efter blev en 22-årig mand overfaldet med en kniv og kølle i Vollsmose i Odense. Også her havde offeret  - den 22-årige mand - ifølge politiet tilknytning til Black Army. 

Gruppen har, siden den for første gang blev spottet herhjemme i 2013, slået sig ned flere steder i landet. Klubhuset på Nyborgvej i Odense var det første, Black Army etablerede i landet.

Du kan læse mere om baggrunden og banden her