Krimi

Flere skud affyret mod hus i Næstved

Natten til tirsdag har der igen været skyderi i Næstved. Flere skud blev sendt i retning mod et hus på samme vej, hvor to mænd blev ramt søndag.

Flere skud blev natten til tirsdag affyret mod et hus på Kildemarksvej i Næstved, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. 

Politiet fik meldingen om skyderiet klokken 02.51, da flere borgere ifølge TV Øst ringede ind og fortalte, at der var blevet løsnet skud på adressen.

Ingen personer blev ramt under skyderiet, som kommer i kølvandet på tidligere skudepisoder i området den seneste uges tid. 

Konflikt i bandemiljøet

-  Det er vores opfattelse, at denne episode er en forlængelse af de seneste to skudepisoder, vi har haft i Næstved indenfor den seneste uges tid. Der er således tale om en fortsættelse af den konflikt, der hersker mellem to rocker-/bandegrupperinger, som huserer i Næstved, siger politiinspektør Kim Kliver og understreger: 

- Det er aldeles uacceptabelt, at medlemmer fra disse miljøer fortsætter deres hensynsløse adfærd med skyderier mod hinanden i det offentlige rum.

Kriminal-teknikere har siden anmeldelsen arbejdet på stedet for at sikre spor, og Kildemarksvej var afspærret frem til klokken cirka 07 tirsdag morgen.

Samme gerningssted som seneste skyderi i byen

Det var på samme vej - Kildemarksvej - at to mænd på 19 og 20 i søndags blev lettere såret ved endnu en skudepisode.

Den ene mand blev ramt af et skud i hoften, mens den anden blev ramt af et skud i hånden.

Dengang fortalte politiinspektør Kim Kliver, at sagen efter alt at dømme var banderelateret og trak tråde til en anden skudepisode i byen. Natten til den 23. september blev en 30-årig mand også ramt af flere skud. Dengang på Parkvej i byen.

Den nyeste skudepisode overgår nu også til efterforskning med Kim Kliver i front.

- Vi ved, at skyderierne skaber stor utryghed blandt vores borgere i Næstved. Derfor har vi iværksat en øget og intensiv patruljering, og vi har samtidig stort fokus på en omfattende efterforskning, så dette kan blive bragt til ophør, siger politiinspektøren.