Krimi

Politi efterlyser person i forbindelse med motorvejsdrab

Fyns Politi har offentliggjort billeder af en person, som de gerne vil i kontakt med i forbindelse med stenkast fra en motorvejsbro på Fyn.

Fyns Politi vil meget gerne i kontakt med en person, som er set i forbindelse med det stenkast, der kostede en tysk kvinde livet på Fynske Motorvej 21. august.

Derfor har politiet nu offentliggjort overvågningsbilleder af en ung mand.

Politiet oplyser, at den efterlyste ikke nødvendigvis er gerningsmanden, men at man gerne vil have fat i ham alligevel.

- Vi kan på nuværende tidspunkt ikke sige, at det er gerningsmanden på billederne. Men vi har brug for at få vedkommende identificeret for at komme videre med efterforskningen, fordi manden kan være et vidne, der ligger inde med afgørende viden, siger politikommissær Michael Lichtenstein fra Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Set tæt på gerningsstedet

Videooptagelserne er fra en tankstation på Odensevej 1 i Vissenbjerg klokken 5.08 samme morgen, som en betonklods blev kastet fra en gangbro over motorvejen mellem Blommenlyst og Vissenbjerg og ramte en bil.

En 33-årig kvindelig passager blev dræbt.

Flere vidner har set en ung mand gå tæt ved gerningsstedet samme morgen. Politiet tror, at det er den samme mand, som ses på overvågningsbillederne fra tankstationen. 

Vidner beskriver manden til at være 15-25 år, almindelig af bygning, iført en mørk hættetrøje med stort lyst tryk på maven, lyse bukser med mørke felter på skinnebenene (muligvis arbejdsbukser) og mørke sko med lyse såler.

Efterlyst Volvo i samme sag

Den 33-årige tyske kvinde befandt sig i en bil sammen med sin 36-årige mand og deres fem-årige søn, da betonklodsen ramte deres bil.

Manden blev alvorligt kvæstet, men er siden meldt uden for livsfare. Sønnen slap med skrammer.

Sidste uge efterlyste Fyns Politi en ældre Volvo stationcar i samme sag. Det gav cirka 100 henvendelser. Politiet oplyser, at det stadig arbejder med efterforskningen af de mange henvendelser.

Der er aktuelt ikke noget, der tyder på, at manden på overvågningsvideoen har tilknytning til den hvide Volvo, oplyser Fyns Politi.