To personer på knallert skød mod bil i Odense

To personer på en knallert har angiveligt skudt mod en personbil ved Rosengårdcenteret torsdag aften.

Fyns Politi modtog torsdag klokken 23.44 flere anmeldelser om, at der havde været skyderi i Odense.

Ifølge anmeldelserne skulle skyderiet have fundet sted på en parkeringsplads ved Rosengårdcenteret.

Det oplyser Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Affyrede skud mod bil

Vidner har forklaret politiet, at der fra en knallert med to personer blev affyret adskillige skud mod en mørk bil - muligvis en Audi-stationcar.

Knallerten kørte efter episoden væk ad Ørbækvej i retning mod Odense by.

Politiet har efterfølgende efterforsket og afhørt vidner på gerningsstedet. Der er angiveligt affyret seks skud mod personbilen, hvorefter både bil og knallert hurtigt kørte fra stedet.

Ingen tilskadekomne

Skuddene er affyret på meget kort afstand, og ifølge vidner havde de to personer på knallerten skimasker på.

Politiet oplyser, at ingen foreløbig har henvendt sig på Odense Universitetshospital (OUH) med skader, der kunne stamme fra episoden.

Man har heller ikke fundet patronhylstre, glasskår eller andre spor fra episoden.

- Vi står igen med en anmeldelse om skyderi, hvor vi - ud over vidneforklaringer - ikke kan finde fysiske beviser på skyderiet, udtaler vagtchef Lars Thede fra Fyns Politi i pressemeddelelsen.

Knallert muligvis brændt

Han siger, at det åbner for to mulige scenarier:

- At der er afgivet skud med en revolver, hvor hylstrene forbliver i tromlen, men kuglerne enten ikke har ramt noget eller sidder i bilen.

- Der er også den mulighed, at der er skudt med løse skud eller gasskud for at skræmme, og hvor de afskudte hylstre så bliver i tromlen.

Da der hverken er anholdt personer eller fundet beskadigede køretøjer, kan Fyns Politi ikke udtale sig om, hvorvidt episoden er et led i den verserende bandekonflikt i Odense.

Fyns Politi oplyser i øvrigt, at en knallert klokken 00.46 blev brændt af i en plantage på Bjerggårdsløkken. Det vides ikke, om knallerten har forbindelse til skyderiet