Krimi

Drabsforsøg på fængselsbetjent: Politiet offentliggør video af mulige gerningsmænd

Fyns Politi har offentliggjort en video med fire personer i forsøget på at opklare en sag om forsøg på manddrab ved Nyborg Statsfængsel.

En video kan være et centralt bevis i sagen om forsøget på at dræbe en fængselsbetjent i Nyborg midt i juli.

For at sætte skub i opklaringsarbejdet har Fyns Politi onsdag offentliggjort en video, som viser fire personer stjæle nøglerne til en Opel Astra.

Bilen blev brugt til at køre gerningsmændene væk fra fængslet i Nyborg 12. juli om aftenen.

Håber på borgerhenvendelser

Politiet håber, at borgere ud fra videoen kan genkende biltyvene. En af dem er ikke maskeret.

Tyveriet af bilen skete sidst på aftenen 11. juli hos Barfod Transport i Vissenbjerg, altså et døgns tid før skyderiet ved fængslet.

På videoen kan man se, hvordan fire mænd stjæler nøglerne til bilen.

Her ses et af billederne fra overvågningen, som Fyns Politi har offentliggjort. Videoen viser fire gerningsmænd, der under indbruddet stjæler nøglerne til en Opel Astra. De tre mænd er maskerede, mens den fjerdes ansigt er synligt.
Her ses endnu et af billederne fra overvågning.

- Vi vil selvfølgelig gerne høre, hvis nogen kan genkende de fire på deres gang, kropsbygning, beklædning eller andre kendetegn, siger vicepolitiinspektør Henrik Justesen fra Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Forbindelser til bandemiljøet

Som nævnt var det 12. juli cirka klokken 22.45, at der blev affyret flere skud ved Nyborg Fængsel. Offeret i sagen var netop kommet kørende på sin cykel og skulle på nattevagt.

Da han havde parkeret sin cykel i et skur, blev han passet op og truet til at lægge sig på jorden. Derefter blev han ramt af flere skud.

Politiet tror, at gerningsmændene har forbindelse til bandemiljøet. Enten i Loyal to Familia eller i Black Army.

Opdateres...