Krimi

Cykelhold kom i karambolage med lyshåret kvinde i Audi: Stak af og efterlyses nu af politiet

En lyshåret kvindelig bilist var torsdag skyld i, at flere cyklister faldt og kom til skade. Nu efterlyser politiet flugtbilisten.

Omkring ti mandlige ryttere og ledere fra en cykelklub i Ringsted var tirsdag klokken 18.50 involveret i et trafikuheld under en træningstur i Ringsted. Nu efterlyser Midt- og Vestsjællands Politi føreren af den bil, som var skyld i uheldet.

Cykelholdet cyklede fra Torvet ad Nørregade i nordlig retning, da en bybus, der kørte i modsat retning, standsede for at afsætte passagerer. En kvindelig bilist, der kørte bag bybussen valgte at overhale bussen, selvom cyklisterne kom imod hende.

De forreste cyklister – to drenge på 11 og 12 år fra Ringsted – måtte bremse kraftigt op og væltede.

- Den ene cyklist måtte sætte en hånd på bilen for at undgå sammenstød med den, siger Martin Bjerregaard,vagtchef ved Midt-og Vestsjællands Politi, til TV 2.

Kvinden skældte ifølge lokalavisen.dk ud over cyklisternes kørsel og fortsatte herefter fra stedet med hjulspin ad Nørregade og videre ad Sct. Knudsgade uden at give sig yderligere til kende over for cyklisterne.

- Der var ikke nogle reele sammenstød mellem parterne, oplyser Martin Bjerregaard.

Vidner hjalp cyklisterne

Flere vidner hjalp cyklisterne, der heldigvis slap uskadte fra hændelsen.

Politiet forsøger nu at få identificeret den kvindelige fører, der blev beskrevet som: dansk, 25-30 år, slank med langt lyst hår. Hun kørte i en lyseblå metallic Audi sedan-model med sænket undervogn, alufælge og lavprofildæk.

Fredag morgen har politiet allerede fået flere tips fra borgere - de fleste peger i retning af samme person.

- Tippene går på den samme kvinde, som vi skal have tjekket, siger Martin Bjerregaard.

Hvis du genkender kvinden ud fra beskrivelsen bedes du kontakte Midt- og Vestsjællands Politi. Ring på 114.