Så skete det igen: Otte biler brændt af i nat

Flere bilejere i Brøndbyområdet vågner op til en ubehagelig overraskelse mandag morgen.

Natten til mandag er otte biler udbrændt ved en Synshal på Tjørnevangen 8 i Brøndby på den københavnske vestegn.

Ifølge Københavns Vestegns Politi er man sikker på, at brandene er påsatte, da der er tale om fem arnesteder, hvor ilden er opstået.

Politiet beder om hjælp til at finde frem til en eller flere gerningsmænd.

- Vi har endnu ikke nogen spor i sagen, men hører meget gerne fra borgere, der har set biler eller personer i området sent på aftenen eller først på natten, siger vagtchefen ved Københavns Vestegns Politi, Brian Munck.

Se flere billeder og video på Local Eyes hjemmeside

Flere bilbrande

Også natten til søndag var der en bilbrand. Her gik det ud over otte biler i en carport i Nøglens Kvarter i Albertslund.

- Branden er opstået i en Toyota Yaris og har derefter spredt sig til de andre biler, fortalte vagtchef Jeff Nielsen fra Københavns Vestegns Politi.

- Om det er en teknisk fejl i Toyota'en, som får branden til at opstå, eller om der er en anden forklaring, ved vi ikke.

Der har gennem længere tid været adskillige påsatte bilbrande i både Hovedstadsområdet og i Malmø, og de to byers politistyrker har etableret et samarbejde for at opklare de mange ildspåsættelser.

En mand mistænkes af politiet for at have en stribe brande på samvittigheden. Siden varetægtsfængslingen af ham har der været enkelte tilfælde af bilbrande.