41-årig mand og 46-årig kvinde nu begge døde efter ulykke på motorvej

En kvinde, der lørdag aften var indblandet i en trafikulykke, er nu afgået ved døden.

Både en 41-årig mand og hans 46-årig samlever er nu afgået ved døden efter en alvorlig ulykke på motorvejen ved Rødekro lørdag. Det skriver Jydske Vestkysten.

Manden var passager i bilen, der kørte galt, mens hans samlever kørte bilen. De blev begge efter ulykken fløjet til Odense Universitetshospital, men manden døde lørdag, og søndag afgik kvinden ved døden

Derudover kom kvindens 15-årige søn lettere til skade ved ulykken.

- Vi har en formodning om, at de kort forinden ulykken var kørt ned ad tilkørslen til motorvejen. Kvinden førte bilen. Af ukendte årsager kom bilen ud i midterrabatten, hvorefter den væltede rundt og endte på taget, forklarede vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Erik Lindholdt, lørdag ifølge Jydske Vestkysten.