Krimi

Politiet jagter denne mand for Christiania-skyderi

To betjente og en civil blev onsdag aften skudt på Christiania.

Politiet efterlyser nu en mistænkt for et skyderi på Christiania med billede. Under skyderiet blev to betjente og én civil person ramt. På billedet er manden, som er cirka 25 år, langhåret, men han kan nu være korthåret, oplyser politiet. Ifølge politiet er manden 175 centimeter høj.

Politiet mener, at manden har forbindelse til hashmiljøet på Christiania.

Skuddene faldt omkring kl. 23, hvor to betjente var i gang med en rutinemæssig opgave. Ifølge TV 2's oplysninger drejede det sig om politiarbejde i forbindelse med hashhandel. Politidirektør Thorkild Fogde betegner den mistænkte som "farlig".

I kritisk tilstand

Københavns Politi oplyser på Twitter, at den ene betjent er ramt i hovedet, mens både den anden betjent og en civil person er blevet ramt i benet.

Den civile borger er af udenlandsk herkomst. Han er i kontakt med politiet og har oplyst, at han ikke har pårørende i Danmark.

De pårørende til de to betjente er underrettet.

Har afspærret område og stoppet togtrafik

Hele Christiania har onsdag nat været afspærret, og togtrafikken mellem København og Malmö er indstillet på grund af politiets arbejde.

Ifølge TV 2's reporter på stedet er ekstra mandskab blevet kaldt ind for at varetage afspærring og yde assistance i jagten på gerningsmanden.