Betonklods-drabet p√• motorvejen: Nu er rugbr√łdsarbejdet i gang

16x9
Blomster på ulykkesstedet. Foto: Brian Lindhoff / TV 2

En uge efter drabssagen fra den fynske motorvej har Fyns Politi f√•et masser af henvendelser, men ikke det afg√łrende spor.

Efter otte dage er Fyns Politi ikke kommet n√¶rmere p√• at finde de gerningsm√¶nd, der sidste s√łndag dr√¶bte en kvinde p√• den fynske motorvej med en betonklods.

Men politiet har fået mængde henvendelser, som de nu er i gang med at gennemgå.

- Nu er rugbr√łdsarbejdet med at gennemg√• de mange henvendelser g√•et i gang. Vi har ikke noget gennembrud, men vi er fortr√łstningsfulde. Vi oplever, at alle gerne vil hj√¶lpe med at f√• opklaret det her, siger efterforskningslederen hos Fyns Politi, politikommiss√¶r Michael Lichtenstein.

Tidligt om morgenen sidste s√łndag blev en 30 kilo tung betonklods smidt fra en motorvejsbro p√• Vestfyn ned p√• motorvejen.

Her ramte betonklodsen en tysk bil med en familie. En ung tysk kvinde blev dræbt, mens hendes mand blev alvorligt kvæstet. Et barn, der sad på bagsæden, slap uden alvorlige fysiske skader. Manden ligger stadig på hospitalet.

- Da vi h√łrte fra sygehuset sidst, var han stadigv√¶k i koma, og skal v√¶re det et stykke tid endnu, f√łr man fors√łger at v√¶kke ham. Men hans tilstand beskrives som stabil, fort√¶ller efterforskningslederen.

Fyns Politi har offentliggjort billeder af betonklodsen, der er produceret af et firma i Ejby.

F√• dage efter den tyske kvinde blev dr√¶bt p√• Fyn blev der torsdag igen smidt sten mod biler, denne gang p√• Hiller√łdmotorvejen ved Gladsaxe. Stenen ramte en bil, der blev k√łrt af en √¶ldre mand, men ved den lejlighed kom ingen mennesker til skade.

Nedenfor har vi samlet de seneste års eksempler på stenkast mod biler på danske motorveje:

Ulykker, hvor objekter er blevet kastet fra vejbroer