Betonklods-drabet på motorvejen: Nu er rugbrødsarbejdet i gang

16x9
Blomster pĂĄ ulykkesstedet. Foto: Brian Lindhoff / TV 2

En uge efter drabssagen fra den fynske motorvej har Fyns Politi fået masser af henvendelser, men ikke det afgørende spor.

Efter otte dage er Fyns Politi ikke kommet nærmere på at finde de gerningsmænd, der sidste søndag dræbte en kvinde på den fynske motorvej med en betonklods.

Men politiet har fået mængde henvendelser, som de nu er i gang med at gennemgå.

- Nu er rugbrødsarbejdet med at gennemgå de mange henvendelser gået i gang. Vi har ikke noget gennembrud, men vi er fortrøstningsfulde. Vi oplever, at alle gerne vil hjælpe med at få opklaret det her, siger efterforskningslederen hos Fyns Politi, politikommissær Michael Lichtenstein.

Tidligt om morgenen sidste søndag blev en 30 kilo tung betonklods smidt fra en motorvejsbro på Vestfyn ned på motorvejen.

Her ramte betonklodsen en tysk bil med en familie. En ung tysk kvinde blev dræbt, mens hendes mand blev alvorligt kvæstet. Et barn, der sad på bagsæden, slap uden alvorlige fysiske skader. Manden ligger stadig på hospitalet.

- Da vi hørte fra sygehuset sidst, var han stadigvæk i koma, og skal være det et stykke tid endnu, før man forsøger at vække ham. Men hans tilstand beskrives som stabil, fortæller efterforskningslederen.

Fyns Politi har offentliggjort billeder af betonklodsen, der er produceret af et firma i Ejby.

Få dage efter den tyske kvinde blev dræbt på Fyn blev der torsdag igen smidt sten mod biler, denne gang på Hillerødmotorvejen ved Gladsaxe. Stenen ramte en bil, der blev kørt af en ældre mand, men ved den lejlighed kom ingen mennesker til skade.

Nedenfor har vi samlet de seneste ĂĄrs eksempler pĂĄ stenkast mod biler pĂĄ danske motorveje:

Ulykker, hvor objekter er blevet kastet fra vejbroer