Krimi

19-årig spøgelses- og narkobilist anholdt efter politijagt i Sæby

Den 19-årige kørte mod færdselsretningen på motorvejen i narkopåvirket tilstand.

En 19-årig mand nåede at begå en del lovovertrædelser inden han efter en politijagt blev anholdt torsdag eftermiddag ved 16.15-tiden blev anholdt ved Sæby. Nu efterlyser Nordjyllands Politi ofre for den 19-åriges kørsel.

Nordjyllands Politi oplyser, at den 19-årige klokken 16,11 blev eftersat af politiet. I en sort Citroën Xsara kørte han ad motorvej E45 ved afkørsel Sæby Nord mod færdelsretningen.

Da det efter en politijagt lykkedes politiet at standse den 19-årige, fandt ham i besiddelse af en mindre kvantum narko til eget forbrug på ham. Desuden var han påvirket af narko.

Nu er den 19-årige sigtet for narkokørsel, for at være spøgelsesbilist og for at overtræde hastigehdsreglerne, da han forsøgte at flygte fra politiet. Desuden er han sigtet for at have overtrådt paragraf 252 i straffeloven, fordi politiet mener han bragte andre trafikanter i livsfare med sin kørsel.

Derfor vil poiitiet meget gerne i forbindelse med trafikanter, der oplevede den 19-åriges kørsel på nærmeste hånd. Henvendelse kan ske hos Nordjyllands Politi på tlf. 114.