Krimi

Motorvejsofre er sandsynligvis tysk familie

Det er med stor sandsynlighed en tysk kvinde, der mistede livet i ulykken ved en motorvejsbro på Fyn.

Det var formentlig en tysk familie, der befandt sig i den bil, som tidligt søndag morgen blev ramt af en betonflise på den fynske motorvej. 

Bilens fører, en 36-årig mand, er hårdt kvæstet. Den dræbte er formentlig hans hustru, der sad på bagsædet bag føreren. En femårig dreng sad fastspændt på bagsædet og slap uden fysiske skader, oplyser Fyns Politi. 

Politiet efterlyser ejeren af de betonfliser, der blev kastet ned på motorvejen. Der blev kastet to cirka 30 kilo tunge betonfliser og to mindre sten på hver 9,5 kilo. 

Politiet ser med stort alvor på sagen, der på grund af sin grovhed efterforskes som en drabssag. 

Politiet oplyser, at kvinden blev dræbt på stedet, da bilen blev ramt af den tunge sten. Føreren er kommet slemt til skade, men han er umiddelbart uden for livsfare. Den lille dreng har hele søndagen opholdt sig på Odense Universitetshospital, hvor personale fra Odense Kommune har taget sig af ham. 

Politiet har fået underrettet den lille families pårørende i Tyskland med hjælp fra Interpol og det tyske politi. Deres identitet kan først endeligt fastslås, når de pårørende kommer til Danmark og genkender dem. 

Fyns Politi har dagen igennem undersøgt området med hundepatruljer, ligesom ulykkesstedet er blevet undersøgt af en bilinspektør og af kriminalteknikere. Blandt andet er der taget dna-prøver, som nu skal undersøges. 

Ud over oplysninger om, hvor betonfliser og sten kommer fra, søger politiet også vidner. Håbet er at finde nogen, der har set noget i området omkring motorvejsbroen ved Langesøvej mellem Blommenslyst og Vissenbjerg, hvorfra stenene menes kastet. 

Fliserne er hjørnesten af typen danblok 2 fra IBF sten i Ejby, oplyste politiet tidligere søndag. Fyns Politi vil gerne høre fra entreprenører, murere, byggefirmaer eller andre, der har sådanne sten liggende, og som mangler to.