Krimi

Lig fundet under pokémon-jagt i Odense: Nu er det identificeret

Politiet har nu identificeret det lig, som blev fundet af en pokemon-jæger tirsdag aften sidste uge.

En pokémon-jæger fandt mere, end han var på jagt efter, da han tirsdag aften sidste uge ved 22-tiden fandt et lig i en afvandingskanal i bydelen Stige i det nordlige Odense.

Identificeringen af liget var ekstremt svær, da personen havde ligget i vandet i lang tid, hvorfor man heller ikke umiddelbart kunne identificere, om der var tale om en mand eller kvinde.

Det er nu lykkedes Fyns Politi at slå fast, at der er tale om en 41-årig mand, som har været forsvundet siden maj. Manden har flere domme bag sig, og umiddelbart ligner det ikke, at der ligger en forbrydelse bag dødsfaldet, oplyser Andreas Bruun, politikommissær ved Fyns politi.

Lignende sag fra USA

Også i Wyoming i USA fandt en Pokémon-jæger et lig af en mand, der var druknet i en flod. Ligesom i Odense lå liget på et øde og ufremkommeligt sted, hvor man ellers ikke normalt ville færdes.

Pokémon Go er et spil, der trækker data fra Google Maps, og hvor man bliver nødt til at bevæge sig rundt i den virkelige verden for at udforske spillets univers og fange Pokémon-dyrene. Herunder er en guide: