Krimi

21-årig dræbt i trafikulykke: Pokemon kørte på telefonen

Nordjyllands Politi skriver i en pressemeddelelse, at den 21-årige havde påkørt et træ.

En 21-årig mand fra Aarhusområdet er omkommet i en trafikulykke i Nordjylland. Det skriver Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Den 21-årige var fører af en mindre varebil, der blev fundet ved Nysum Byvej i Nørager.

De pårørende er underrettet, oplyser vagtchefen til TV 2.

- Forbipasserende bemærkede en mindre varebil med lukket kasse, der havde påkørt et træ. De konstaterede, at føreren var fastklemt og død i forbindelse med uheldet, skriver politiets vagtchef Bent Højgaard.

Politiet fortæller til TV 2, at da politiet ankom til stedet var den populære spil-app Pokemon Go i gang på telefonen. Politiet ved dog ikke, om det betyder, at han spillede på ulykkestidspunktet.

- Da vi ankommer finder vi hans telefon ulåst med Pokémon-appen kørende. Vi kan dog ikke vide, om han spillede spillet, da han kørte galt, fortæller politikommissær Jørn Kresten Nielsen fra Lokalpoliti Himmerland til TV 2. 

Telefonen er sidenhen blevet låst, hvorfor politiet for nuværende ikke har adgang til den. 

- Normalt vil en telefon jo låse, hvis man ikke bruger den. Men vi fandt altså hans telefon med appen åben, siger politikommissæren.

Politiet modtog anmeldelsen om ulykken klokken 5.17 torsdag morgen og ankom til stedet ti minutter senere. Da politiet ankom var motoren på bilen kold, hvorfor man regner med at uheldet kan være sket op til en time inden politiet ankom.

Vagtchefen skriver klokken kvart over seks, at politiet er til stede på ulykkesstedet med indsatsleder, ambulance og frigørelsesmateriel. Vejen er i mellemtiden spærret i begge retninger.