Krimi

Hans smed ung mand i å: - Man skal ikke leve af andre folks ulykke

Hans Sørensen fik nok, da han ifølge ham selv blev tilbudt at købe stoffer.

Denne artikel er blevet rettet. Før skrev vi, at den 20-årige havde tilbudt den 38-årige mand kokain. Det kan politiet ikke bekræfte. 

- Man skal ikke leve på andre folks ulykke. 

Sådan siger den 38-årige tømrer Hans Sørensen nu til TV 2, om årsagen til at han i weekenden fik nok, da han ifølge sin egen udlægning blev tilbudt at købe kokain og efterfølgende smed en pusher i åen i Aarhus.

Hans Sørensen fortæller, at han var på bytur i Aarhus Midtby, da han ifølge ham selv blev kontaktet af en ung mand, der spurgte, om han var interesseret i at købe stoffer. Hans Sørensen takkede nej, og satte sig efterfølgende på trappen ved åen. 

Tilbragte natten på politistationen

Her kunne han ifølge sin egen udlægning iagttage, hvordan den unge mand fortsatte med at henvende sig til folk for at spørge, om de ville købe stoffer. 

- Så får jeg nok og går hen til ham og smider ham i åen. Han er måske i vandet i ti sekunder, så svømmer han op på den anden side af åen og kommer hen til mig, husker Hans Sørensen. 

- Jeg føler mig lidt truet af ham. Han er en høj fyr. Og inden der er gået et minut, er seks-syv af hans kammerater der også. Heldigvis kommer der en udsmider, som får fat i politiet.

Efterfølgende blev Hans Sørensen anholdt og taget med på politistationen, hvor han tilbragte natten, selvom politiet ifølge ham selv grinede lidt, da han fortalte, hvad der var sket. 

TV 2 har været i kontakt med den 20-årige mand, som ikke ønsker at få sit navn frem. Han benægter at være pusher og nægter at have tilbudt nogen stoffer. Han forklarer at han var oppe at skændes med den 38-årige. Østjyllands Politi har da heller ikke sigtet den 20-årige for noget. Der er kun oprettet en sag mod den 38-årige.

Fortryder ikke

I dag fortryder Hans Sørensen ikke. For han synes, det er en skandale, at folk kan få lov til at stå så åbenlyst i Aarhus Midtby og lave gadehandel. 

- Der kommer så mange unge mennesker dernede. Det er jo vanvittigt. Jeg synes, det er ærgerligt, at unge mennesker skal ødelægge deres liv med den slags. Sådan noget gør man ikke. Man kan ikke leve på andre folks ulykke, siger Hans Sørensen og tilføjer, at han aldrig selv har taget stoffer. 

Det er jo ikke så farligt

TV 2 har været i kontakt med Aarhus Politi, der fortæller at sagen bliver behandlet som en voldssag, og at man ikke har yderligere kommentarer. 

Hans Sørensen fortæller, at han om en måned får svar på, hvad der vil ske. Over for TV 2 understreger Hans Sørensen, at han bestemt ikke går ind for selvtægt. 

- Men i denne situation syntes jeg, at nok var nok. Og så er jeg jo også selv blevet skubbet i vandet før. Det er jo ikke så farligt.