Frivillige leder på ny efter 17-årige Emilie Meng

TV2 ØST logo
I samarbejde med TV2 ØST

Den 17-årige Emilie Meng er nu forsvundet fra Korsør på 14. døgn. I dag forsøger hjælpeorganisationen Missing People at søge i nye områder.

Se flere billeder hos Local Eyes.

En ny eftersøgning efter Emilie Meng begynder søndag formiddag i Korsør.

Det er den frivillige organisation Missing People, der endnu en gang står i spidsen for en eftersøgning, der tager udgangspunkt ved Korsør Station.

Sidste søndag mødte 492 mennesker op på Korsør Station for at hjælpe med at lede efter Emilie Meng.

- Jeg kan ikke sige, hvor mange der kommer og hjælper i dag, men sidste uge kom folk helt fra Nordjylland, fortæller Vivain Eriksen, der er presseansvarlig hos Missing People.

- Derfor slutter vi eftersøgningen kl. 18, så folk fra Jylland kan nå tilbage og møde på arbejde i morgen tidlig.

Sidst set på stationen

Emilie Meng er sidst blevet set på Korsør Station tidligt om morgenen søndag den 10. juli. Her sagde hun farvel til to veninder, de havde sammen været til en fest i Slagelse.

De to veninder delte en taxa hjem, mens Emilie Meng ville gå 3,5 kilometer til sit hjem i Korsør. Men hun kom aldrig hjem.

Politiet har forgæves gennemsøgt området med helikoptere og dykkere.

Men der er stadig nogle områder, som ikke er gennemsøgt, og hvor Missing People i dag vil søge med hunde. Eftersøgningen i dag er afstemt med politiet og de pårørende.

Efterforskningsleder hos Sydsjællands Lolland-Falsters politi, Marianne Rod, siger til TV ØST, at så længe Missing People ikke gør noget ulovligt, så er deres eftersøgning en hjælp.

Se flere billeder hos Local Eyes.