Krimi

Politiet på bar bund: Dør til dør-eftersøgning af Emilie i Korsør uden resultat

Søndag gik politiet fra dør til dør i dele af Korsør. Det gav ikke nye spor efter forsvunden 17-årig pige.

Søndag gennemførte politiet et større indsats i forsøget på at finde den 17-årige Emilie Meng, der for en uge siden forsvandt efter en bytur. 

Betjente gik fra dør til dør i dele af Korsør i et forsøg på at finde nye spor eller få nye oplysninger. Det havde man allerede gjort i ugens løb. Men politiet valgte altså at gøre et nyt forsøg søndag. 

- Nu gør vi et forsøg mere. Det er søndag, så det kan være, der er flere, som er hjemme, forklarede efterforskningsleder Marianne Roed fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi inden den nye aktion. 

Det lykkedes ikke at finde nye spor, der kan fortælle noget om, hvad der er blevet af den 17-årige pige, som ikke er set, siden hun ved 04-tiden sidste søndag tog afsked med et par veninder på Korsør Station. Indsatsen har dog ikke været forgæves.

 - Der var et vidne, som mente at have set hende ved nogle kolonihaver. I dag fandt vi så ud af, at det desværre drejede sig om en anden 17-årig pige, siger Marianne Roed søndag eftermiddag.

 - Men det betyder, at vi har lukket et hul i vores efterforskning, tilføjer hun. Tidligere på ugen fortalte et vidne, at en kvinde, der kunne være Emilie, kom gående i området omkring Tårnborgvej ved 05-tiden sidste søndag. Det viste sig også at være en anden kvinde. 

Ingen aktivitet på Facebook-profil

Tidligere var der meldinger om, at der havde været aktivitet på Emilie Mengs facebookprofil. Også det viste sig ikke at passe. Politiet har ledt efter den forsvundne pige med dykkere og droner, politihunde og helikoptere, og flere hundrede frivillige har hjulpet til. 

Eftersøgningen har ikke givet noget resultat. Politiet har ikke opgivet håbet. Men Marianne Roed fortæller, at det svinder. 

- Det er klart, at chancerne for at finde Emilie i live svinder, som tiden går. Det må vi desværre sige, siger efterforskningslederen