Krimi

Politiet om 17-årige Emilies forsvinden: Efterlyste vidner havde intet nyt

Onsdag efterlyste politiet to vidner, der måske kunne bringe nyt om den 17-årige piges gøren og laden. De har henvendt sig torsdag.

Politiet har fået en masse henvendelser efter man onsdag eftermiddag efterlyste to personer i sagen om den forsvundne Emilie Meng på 17 år.

- Specielt efterlyses en personbil, der klokken cirka 05.05 standser umiddelbart syd for rundkørslen, hvor Gamle Banegårdsplads munder ud i Tårnborgvej. Her stiger en ung mand, iført hvid skjorte og studenterhue ud af køretøjet. Umiddelbart efter kører personbilen fra stedet ad Tårnborgvej mod syd i retning mod Halskovbroen, skrev politiet i pressemeddelelsen.

Derudover efterlyste politiet også en cyklist iført orangefarvet arbejdstøj.

Begge personer har henvendt sig til Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi torsdag, men det har ikke bragt politiets efterforskning afgørende videre.

Politi: Vi har fået en masse henvendelser

Vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands Politi siger til TV 2, at politiet efter gårsdagens efterlysning af de to personer, har fået mange henvendelser fra borgerne.

- Vi har fået en masse henvendelser, som vi lige nu kigger på, oplyser han til TV 2 og tilføjer:

- Desværre er der ikke nogen af henvendelserne, som har bragt vores efterforskning afgørende videre. Vi er stadig i færd med at kortlægge hendes færden.

Kan være en ulykke eller forbrydelse

Søren Ravn-Nielsen holder indtil videre alle muligheder åbne i forbindelse med efterforskningen af 17-årige Emilie Mengs forsvinden

- Det kan både være en ulykke og en forbrydelse. Men det kan også være noget tredje. Det ved vi ikke endnu, siger han. 

Emilie Meng forsvandt natten til søndag efter en bytur med nogle veninder, og siden har ingen hørt fra hende.