Emilie Meng-sagen

Frivillige indstiller eftersøgningen af 17-årige Emilie

Hundredvis af frivillige stopper eftersøgningen af Emilie Meng, der forsvandt natten til søndag.

Siden natten til søndag, hvor 17-årige Emilie Meng fra Korsør forsvandt, har hundredvis af frivillige forsøgt at hjælpe Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi med at finde hende. Dog uden held.

De frivillige har derfor meldt ud, at de indstiller eftersøgningen. Det skete tirsdag klokken 20.

- Vi har lige nu ikke flere spor at gå efter. Vi har - takket være jeres uforglemmelige indsats - været over alt, og vi kan ikke gøre mere lige nu, skriver en af de ansvarlige for de frivilliges eftersøgning på deres offentlige Facebook-side

- Det betyder ikke, at vi har opgivet håbet, og hvis der kommer nye informationer, der giver os noget at gå efter, vil vi naturligvis genoptage vores indsats. 

Kan være forsvundet af egen fri vilje

Emilie Meng er sidst set på Korsør Station, hvor hun tog afsked med to veninder efter en bytur i Slagelse. Herefter skulle hun gå fire kilometer til hendes hjem i midten af Korsør. Men hun nåede aldrig frem.

Ifølge politets seneste oplysninger kan den 17-årige pige været forsvundet på grund af kærestesorger. Det er nemlig ikke første gang, at Emilie Meng har besluttet at forsvinde fra sig i et døgn på grund af kærestesorger.

- Umiddelbart ser det ikke ud som om hun har taget toget, men vi kan ikke konkludere det endeligt endnu, siger Lars Denholt, som er politikommissær ved lokalpolitiet i Slagelse, til TV 2.