Krimi

Eftersøgning af Emilie: Politiet efterlyser bil og ung mand med studenterhue

Politiet leder også efter personer, der tidligt søndag morgen var ved Kongebroen i Korsør.

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi efterlyser nu en ung mand med studenterhue i en bil, som søndag klokken 05.05 standsede syd for en rundkørsel i nærheden af det sted i Korsør, hvor 17-årige Emilie Meng søndag morgen klokken cirka 04.00 forsvandt.

Den efterlyste Emilie Meng blev meldt savnet, efter hun søndag den 10. juli 2016 kl. ca. 04.00 gik fra Korsør Station i retning mod sin bopæl i det centrale Korsør. Siden er hun ikke set.

- Specielt efterlyses en personbil, der kl. ca. 05.05 standser umiddelbart syd for rundkørslen, hvor Gamle Banegårdsplads munder ud i Tårnborgvej. Her stiger en ung mand, iført hvid skjorte og studenterhue ud af køretøjet. Umiddelbart efter kører personbilen fra stedet ad Tårnborgvej mod syd i retning mod Halskovbroen, skriver politiet i pressemeddelelsen.

Søren Ravn-Nielsen, vicepoltiinspektør hos Sydsjælland- og Lolland Falsters politi, siger til TV 2, at politiet ikke længere tør udelukke, at Emilie Meng er blevet offer for en forbrydelse.

- Vi ved ikke, hvad der er sket. Men det er klart, det er de tanker, man gør sig, siger Søren Ravn-Nielsen.

Ung mand ikke mistænkt

Kriminapolitiets afdeling for personfarlig kriminalitet har nu overtaget sagen og eftersøgningen, men Søren Ravn-Nielsen understreger dog, at den unge mand med studenterhuen ikke er mistænkt for noget.

- Men der er gået så lang tid, siden hun forsvandt, at vi nu har behov for at få kortlagt hendes færden, siger Søren Ravn-Nielsen til TV 2.

Politiet vil også gerne i kontakt med en cyklist i orangefarvet arbejdstøj, der umiddelbart efter er set i området.

- Umiddelbart efter observeres en cyklist iført orangefarvet arbejdstøj, kørende på Halskovbroen i retning mod Tårnborgvej, skriver politiet.

Politiet vil desuden gerne i kontakt med alle, der i tidsrummet i nærheden af Emilies forsvinden, har været i et specifikt område.

- I den anledning vil vi meget gerne i kontakt med alle personer, der søndag den 10. juli 2016, i tidsrummet kl. 04.45 til kl. 05.30, enten til fods eller i et køretøj, har været i området syd for Kongebroens udmunding i Tårnborgvej, til syd for Halskovbroen. I samme tidsrum har vidner observeret en ung kvinde. der kom gående i samme område, skriver politiet.

Politiet oplyser, at Emilie Meng, da hun gik fra Korsør Station var iført en sort langærmet trøje med V-hals, lyseblå tætsiddende jeans og mørkeblå sportssko med hvid stribe. Hun havde desuden en mørkegrå taske.