Krimi

Øjenvidne: Sådan blev Lars Kragh anholdt

En mand fra Tørring-området kom forbi stedet, da anholdelsesaktionen skete. Han fortæller, at de bevæbnede politifolk stod ved bilen 30 sekunder.

Et øjenvidne overværede situationen, da 42-årige Lars Kragh blev anholdt. Kragh er sigtet for dobbeltdrab på sine forældre, Jørgen Kragh 74, og Kirsten Kragh, 69.

Sammen med sine forældre, 69-årige Kirsten Kragh og 74-årige Jørgen Kragh fra den midtjyske by Låsby, har han været i politiets søgelys siden lørdag. Far, mor og søn blev efterlyst, da deres pårørende var bekymrede og ikke havde haft kontakt med familien siden torsdag - tirsdag eftermiddag kl. 16,16 blev Lars Kragh anholdt efter en politiaktion ved Tørring i Østjylland.

- Jeg kom forbi i bil og så en masse biler holde, og så standsede jeg, fortæller øjenvidnet, der ikke ønsker sit navn frem, til TV 2. TV 2 kender dog øjenvidnets identitet.

Han så de bevæbnede politifolk stå ved en VW Golf med Lars Kragh i bilen.

- Han kom ikke ud med det samme. Der gik vel 30 sekunder, og det er lang tid i den situation. Jeg kunne ikke høre, hvad der blev sagt. Betjentene stod med noget, der lignede pistoler. Og de havde også en hund, siger øjenvidnet.

Efter der var gået 30 sekunder kom Lars Kragh ud af bilen og lagde sig ned på asfalten ved siden af den koksgrå VW Golf.

- Så snart politiet havde lagt ham i håndjern, blev hunden fjernet, fortæller øjenvidnet.

Han fortæller, at oplevelsen af den dramatiske anholdelse gjorde indtryk på ham.

- Jeg stod der og kunne mærke, jeg rystede, fortæller øjenvidnet, der skønner han stod cirka 100 meter fra stedet, hvor anholdelsen fandt sted.

På et tidspunkt bad en politimand ham at køre lidt længere væk fra området og dirigere trafikken væk fra området.

- Jeg er kendt i området, så jeg kørte ned og så fortalte jeg de bilister, der kom forbi, hvor de skulle køre fra, siger øjenvidnet til TV 2.