Krimi

Lars Kragh sigtet for dobbeltdrab: Forældre fundet døde i bil

Efterlyste Kirsten og Jørgen Kragh er fundet døde i den bil, som sønnen Lars Kragh blev anholdt i. Lars Kragh er nu sigtet for dobbelt manddrab.

TV 2 har tidligere skrevet, at Lars Kragh har tilstået drab på forældrene, men denne oplysning er ikke korrekt. Det vides endnu ikke, hvordan den sigtede forholder sig.

- I bilen fandt vi to personer, en kvinde og en mand. Vi mener, at det er forældrene til Lars Kragh. De er begge to døde. 

Sådan siger Anders Uhrskov, efterforskningsleder ved Østjyllands Politi, på et pressemøde, efter politiet klokken 16.16 anholdt den efterlyste 42-årige soldaterveteran, Lars Kragh, i en bil ved Vonge Kirke i Midtjylland.

Sammen med sine forældre, 69-årige Kirsten Kragh og 74-årige Jørgen Kragh fra den midtjyske by Låsby, har han været i politiets søgelys siden lørdag.

Far, mor og søn blev efterlyst, da deres pårørende var bekymrede og ikke havde haft kontakt med familien siden torsdag.

Anholdt i forældres bil

Da politiet lørdag efterlyste familien med fulde navne og billeder, efterlyste de også en koksgrå VW Golf. Samme bil som de tirsdag eftermiddag kunne anholde den 42-årige søn i.

- Vores kollegaer i Syd- og Sønderjyllands Politi har foretaget anholdelser af den efterlyste, mens han kørte i forældrenes bil, siger Anders Uhrskov.

Ifølge efterforskningslederen blev han "anholdt uden dramatik".

I en video, som TV 2 har fået tilsendt ses det dog, at politi med hunde måtte trække våben ved anholdelsen, og at Lars Kragh derefter overgav sig ved at lægge sig ned på asfalten.

Takker offentlighed og presse

Politiet kan på nuværende tidspunkt ikke sige noget om dødsårsagen eller dødstidspunktet for Kirsten og Jørgen Kragh.

- Sagen efterforskes som en drabssag, og Lars Kragh er blevet sigtet for dobbelt manddrab og vil blive fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Randers i morgen, skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Det står ikke klart, hvordan den 42-årige Lars Kragh forholder sig til sigtelsen.

Politiet siger tak for hjælp

De pårørende til familien Kragh er ifølge Østjyllands Politi underrettet. Og politiet takker offentlighed og presse for at bidrage positivt til efterforskningen.

- Politiet har løbende fået mange henvendelser, som har hjulpet i efterforskningen, og det er faktisk også på baggrund af en henvendelse fra et vidne, at politiet finder frem til bilen her til eftermiddag og får anholdt Lars Kragh, skriver Østjyllands Politi i pressemeddelelsen.

Lars Kragh er veteran fra Balkan-krigen, og ifølge flere personer, der kender ham, lider han af Posttraumatisk Stress Syndrom (PTSD) efter sine krigsoplevelser.