Emilie Meng-sagen

Beredskab leder efter 17-årige Emilie ved indsø

17-årige Emilie Meng forsvandt natten til søndag efter en bytur med nogle veninder.

Beredskabsstyrelsen Sjælland er tirsdag middag blevet indsat til en personeftersøgning i Korsør med otte mand, tre udrykningskøretøjer og en båd i eftersøgningen af den 17-årige Emilie Meng, som har været savnet siden natten til søndag.

- Beredskabet er ude at kigge i det området, der hedder Korsør Nor, siger Lars Denholt, som er politikommissær ved lokalpolitiet i Slagelse.

Korsør Nor, også kendt som Noret, er en indsø i Korsør. Den største vanddybde i Noret er fire meter.

Præcis hvorfor man nu vælger at søge i det område, er endnu uvist.

- Det kan jeg ikke komme nærmere ind på lige nu, siger Lars Denholt til TV 2. Tirsdag eftermiddag siger Lars Denholt, at eftersøgningen i Noret foreløbig ikke har givet resultat.

Politiet sagde ellers mandag, at man havde indstillet den aktive eftersøgning af Emilie Meng.

- Men det betyder jo ikke, at vi har opgivet at finde hende, lyder det fra Lars Denholt.

Kan være forsvundet af egen fri vilje

Emilie Meng blev sidst set, da hun, efter en bytur i Slagelse, tog afsked med nogle veninder på Korsør Station klokken 04 natten til søndag. Efterfølgende skulle hun gå de to kilometer til hendes hjem i Korsør by, men hun nåede aldrig frem.

Ifølge politiet har Emilie Meng kærestesorger, og kan derfor selv have besluttet at forsvinde. Den 17-årige har tidligere været forsvundet til København uden at lade høre fra sig i et døgn på grund af kærestesorger.

Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi er lige nu ved at gennemse videoovervågning fra Korsør Station for at se, om Emilie Meng er vendt tilbage til stationen for at tage toget igen.

- Umiddelbart ser det ikke ud som om hun har taget toget, men vi kan ikke konkludere det endeligt endnu, siger Lars Denholt.