Krimi

Intet nyt i mystisk sag: Ingen har hørt fra forsvunden familie i fire dage

Det er fortsat sparsomt med oplysninger om familien Kragh, der ikke har givet lyd fra sig siden torsdag.

Se flere billeder og video hos Local Eyes

Der er mandag morgen intet nyt i sagen om en familie bestående af to mænd og en kvinde – far, mor og søn - som Østjyllands Politi siden lørdag har efterlyst i offentligheden med billeder og navne.

69-årige Kirsten Kragh, 74-årige Jørgen Kragh og 42-årige Lars Kragh fra Uggelhuse er blevet efterlyst, fordi deres pårørende er bekymrede for dem og ikke har haft kontakt med familien siden torsdag. Men trods efterlysning i flere af landets medier, er familien fortsat ikke fundet.

Også Kirsten og Jørgen Kraghs bil – en koksgrå VW Golf med registreringsnummer BG 20 761 - er blevet efterlyst, men heller ikke her er der noget nyt.

- Der er ikke noget nyt at fortælle, men vi hører fortsat gerne fra folk, der måtte have set familien eller på anden måde vide noget, siger vagtchef Christian Riis fra Østjyllands Politi mandag morgen til TV 2.

Der er iværksat en række efterforskningsskridt i forsøget på at få indkredset, hvor de tre personer muligvis befinder sig, og fokus er lige nu på Østjylland og Nordjylland, oplyser politiet.

Søn er tidligere soldat

Politiet har tidligere oplyst, at de har undersøgt sønnen Lars Kraghs bopæl i Uggelhuse, og at de foreløbige resultater af de undersøgelser har gjort, at politiet deler de pårørendes bekymring og frygter, at der kan være sket de tre personer noget. 

Politiet vil dog ikke kommentere på, hvorvidt denne bekymring går på, at nogen i familien kan have gjort skade på andre medlemmer i familien.

Østjyllands Politi har over for TV 2 bekræftet, at Lars Kragh er tidligere soldat. Til TV 2 Østjylland har Yvonne Bramsen, der arbejder i Hærens Konstabel og Korporal Forenings livline, oplyst, at sønnen lider af posttraumatisk stress (PTSD) efter at have været udsendt til Balkan. Denne oplysning har politiet dog ikke kunnet bekræfte.

Politiet har forsøgt at spore de tre personers mobiltelefoner uden resultat, ligesom en gennemgang af de tre personers kreditkortaktivitet heller ikke har ført nye oplysninger med sig. Politiet oplyser dog, at intet peger på, at familien opholder sig i udlandet.

Har du oplysninger i sagen, kan du kontakte Østjyllands Politi på påtelefon 87 31 14 48 eller til nærmeste politi på telefon 114.