Krimi

Familien Kragh forsvundet på tredje døgn: Familie og venner håber på at høre nyt snart

Både familie og venner til den forsvundne nordjyske familie venter ved telefonen på at høre nyt fra Østjyllands Politi.

I mere end to døgn har familie og venner til den forsvundne familie Kragh, Balkan-veteranen Lars Kragh, 42, og hans forældre Kirsten, 69, og Jørgen Kragh, 74, ventet ved mobiltelefonen for at høre nyt fra politiet om den forsvundne familie.

- Vi aner ikke, hvad der kan være sket. Vi håber det bedste, men vi har ikke hørt noget, og de pårørende er heller ikke blevet kontaktet, siger Lisbeth Brixen Nielsen, konsulent i Hærens Konstabel- og Korporal Forening (HKKF), til TV 2. Hun arbejder på HKKF's livline, og er en af dem, der har haft tæt kontakt med Lars Kragh - han er ifølge flere kilder  ramt af Post Traumatisk Stress Syndrom (PTSD) efter at have været udsendt til Balkan for det danske forsvar.

Ligesom alle andre har heller ikke hun nogen fornemmelse af, hvad der kan være sket med familien, ingen har set livstegn fra den siden familiens koksgrå VW Golf lørdag formiddag klokken 10 skal være blevet set køre gennem Limfjordstunnelen.

- Man kan kun gisne, siger Lisbeth Brixen Nielsen.

Politiet undersøgte søndag Lars Kraghs bopæl i Uggelhuse i Nordjylland, og det var på baggrund af den undersøgelse, politiet besluttede at efterlyse familien. Politiet har dog ikke villet sige, om man frygter nogen i familien har påført andre skade.

Men politiet efterlyser familien og den koksgrå VW Golf med registreringsnummeret BG 20 671.

- Selv om ingen af de henvendelser, vi indtil  nu har fået, har givet det afgørende spor, så må alle gerne ringe. Den gamle skrøne om hellere en gang for meget end en gang for lidt, gælder også her. Alt vil hjælpe os til at kunne lægge puslespillet, sagde Jan Andersen, politikommissær ved Østjyllands Politi søndag til TV 2.

Mandag aften oplyser vagtchefen hos Østjyllands Politi, at der ikke er noget nyt i forhold til den melding, og at familien Kragh stadig ikke er fundet.