Krimi

Politiet bekymret for forsvunden familie: Vi har fundet noget

Politiet har undersøgt efterlyst og savnet mands lejlighed og er bekymret for savnet familie.

Se flere billeder og video hos Local Eyes

Østjyllands Politi har i deres eftersøgning af tre savnede familiemedlemmer – et forældrepar og deres 42-årige søn – undersøgt sønnen Lars Kraghs bopæl i Uggelhuse.

Det var pårørende til familien, der kontaktede politiet, fordi de var bekymret. Og efter politiets undersøgelse af sønnens bolig deler politiet de pårørendes bekymring, oplyser politiet i en pressemeddelelse.

- Politiet har undersøgt Lars Kraghs bopæl i Uggelhuse, og de foreløbige resultater af de undersøgelser gør, at politiet deler de pårørendes bekymring og frygter, at der kan være sket de tre personer noget.

Søn er tidligere soldat

Politiet vil ikke kommentere på, hvorvidt denne bekymring går på, at nogen i familien kan have gjort skade på andre medlemmer i familien. Politiet oplyser dog, at intet peger på, at familien opholder sig i udlandet, oplyser politikommissær Jan Andersen til TV 2.

Han oplyste tidligere søndag til TV 2, at man er gået i gang med den elektroniske eftersøgning, herunder af kreditkort med mere.

Østjyllands Politi bekræfter over for TV 2, at sønnen - Lars Kragh - er tidligere soldat. Til TV 2 Østjylland oplyser Yvonne Bramsen, der arbejer i Hærens Konstabel og Korporal Forenings livline, at sønnen lider af posttraumatisk stress (PTSD) efter at have været udsendt til Balkan. Denne oplysning kan politiet ikke bekræfte, oplyser Jan Andersen.

Har du set familie eller bil?

Østjyllands Politi appellerer fortsat til, at borgere henvender sig til politiet, hvis de har set 42-årige Lars Kragh, 69-årige Kirsten Kragh eller 74-årige Jørgen Kragh. Eller hvis nogen har set forældrenes bil - en koksgrå VW Golf med reg. nr. BG 20 671.

- Selv om ingen af de henvendelser, vi indtil  nu har fået, ikke har givet det afgørende spor, så må alle gerne ringe. Den gamle skrøne om hellere en gang for meget end en gang for lidt, gælder også her. Alt vil hjælpe os til at kunne lægge puslespillet, lyder det fra Jan Andersen.

Se flere billeder og video hos Local Eyes