Område ved Tivoli afspærret: Her skyder rullemarie mistænkelig kuffert

Folk blev bedt om at forlade flere restauranter ved Tivoli, hvor et område blev spærret af efter fund af en mistænkelig kuffert.

Et område ved hovedindgangen til Tivoli i København blev torsdag eftermiddag spærret af på grund af en mistænkelig kuffert.

Det fortæller politikommissær ved Københavns Politi Lars Krabbe til TV 2, som fulgte politiets håndtering af kufferten.

I videoen øverst kan du se øjeblikket, hvor de tilkaldte bomberyddere har gelejdet 'rullemarie' hen til kufferten, som den skyder med et ordentlig brag til følge.

TV 2s Mads Frimann var til stede foran Tivoli, hvor et stort opbud af både politi og ambulancer holdt al øvrig trafik væk fra området. 

- Man tager ingen chancer, sikkerheden er massiv, fortalte reporteren, mens rullemarie tog yderligere fat i kufferten efter skuddet.

Gæster bedt om at forlade restauranter

Gæster på flere restauranter i Tivoli var tidligere blevet bedt om forlade restauranterne, angiveligt på grund af en bombetrussel, fortæller en Tivoligæst til Ritzau.

 - Vi sad i Grøften og spiste, da vi fik at vide, at vi skulle forlade stedet, siger gæsten Marianne Broadbery og tilføjer:

 - Vi spurgte, om det var på grund af en bombetrussel, og fik at vide, at det var tilfældet

Politiet oplyser nu på Twitter, at de er i gang med at fjerne afspærringen ved Tivoli, da der ikke blev fundet noget mistænkeligt i kufferten.