Krimi

Svæver mellem liv og død: Påkørt 24-årig har bånd til Black Jackets

Den 24-årige mand, der fredag blev påkørt for øjnene af en børnehave, har bånd til rockergruppen Black Jackets, som er en del af flere konflikter.

En bandekonflikt, der involverer gruppen Black Jackets, kan fredag have taget en voldsom ny drejning, da en 24-årig blev påkørt for øjnene af en børnehave i Rødovre.

Det fortæller kilder med indsigt i det kriminelle miljø til TV 2.

Den 24-årige er fortsat indlagt på hospitalet og er i livsfare.

Ifølge kilderne er den 24-årige nemlig en del af miljøet omkring bandegrupperingen Black Jackets, der menes at være i konflikt med flere andre bander, herunder gruppen Loyal To Familia.

Kendt for skyderier

Nordsjællands Politi har sat flere skyderier på åben gade i forbindelse med konflikten mellem Black Jackets og Loyal To Familia og har blandt andet indført visitationszoner flere steder for at dæmpe gemytterne ned.

Tilsvarende har Københavns Vestegns Politi lukket et tilholdssted for Black Jackets..

Så sent som i går forlængede politikredsen det forbud, som man tidligere havde udstedt mod at opholde sig i klubbens lokaler, da der ifølge politiets vurdering er akut risiko for, at adressen bliver angrebet.

Ifølge Københavns Vestegns Politi handler konflikten blandt andet om, at Black Jackets forsøger at erobre nye markeder for at sælge narkotika.

Den 24-årige har tidligere været en del af miljøet omkring grupperingen La Raza i Høje-Taastrup. Da Black Jackets kom til Danmark, kom medlemmerne blandt andet fra La Raza, men siden også fra gruppen Brothas.

Bror skriver på Facebook

En af den 24-åriges brødre skriver åbent om episoden på Facebook:

- Lav dua (bønner, red.) til min storebror M (navn fjernet, red.) Han er i kritisk tilstand under livsfare .. lav dua igennem jeres hænder ikke på Facebook.

Hos Københavns Vestegns Politi ønsker man ikke at kommentere, hvilken vej efterforskningen går.

Politikredsen sendte tidligere fredag en pressemeddelelse ud, hvor man efterlyste vidner til påkørslen og henvendelser fra folk, der måtte have set flugtbilen.

Bilen beskrives som sølvgrå med tydelige skader på fronten. Ifølge Københavns Vestegns Politi har et vidne beskrevet, at der efter påkørslen var slået hul i forruden og var en bule i taget.

Påkørslen skete umiddelbart syd for krydset Slotsherrensvej/Tårnvej i Rødovre, og bilen kørte efter påkørslen af den 24-årige i sydlig retning ad Tårnvej mod Jyllingevej.

Hvis du har oplysninger om påkørslen, hører politiet gerne fra dig på 43861448.