Krimi

Flere Bandidos-rockere anholdt i omfattende tys tys-aktion

Flere medlemmer af rockergruppen Bandidos er blandt de 17, der blev anholdt i stor aktion mod organiseret kriminalitet.

Flere af de 17 personer, der i dag blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Randers i en komplet mørklagt politiaktion, er medlemmer af rockergruppen Bandidos.

Det kan TV 2 nu fortælle.

Aktionen blev gennemført af Task Force Vest, der blandt andet beskæftiger sig med rocker- og bandekriminalitet, i samarbejde med Østjyllands Politi, men politiet har indtil videre ikke ønsket at udtale sig om, hvad sagen handler om.

Ved grundlovsforhør ved Retten i Randers torsdag begærede anklagerne såkaldt dobbelt lukkede døre, hvilket betyder, at end ikke sigtelsen er sluppet ud.

 Det sker af hensyn til den videre efterforskning i sagen

TV 2 er dog bekendt med identiteten på syv af de 17 personer, der blev fremstillet. Hovedparten af de syv er enten medlem af rockergruppen Bandidos eller har relation til den.

Ifølge TV 2's oplysninger drejer sagen sig blandt andet om narko og afpresning. På grund af efterforskningen ønsker Task Force Vest ikke at udtale sig om sagen.

For i hvert fald en af de sigtede Bandidos-rockere er en narkosigtelse absolut ikke noget nyt. Han er tidligere idømt en langvarig fængselsstraf som bagmand i en omfattende sag om indsmugling af hårde stoffer.

På grund af de dobbelt lukkede døre er det ikke muligt at få oplyst, hvordan de 17 stiller sig til de grove anklager.