Krimi

Fire kvæstet ved gaseksplosion i Lyngby

Beboerne i en ejendom i Lyngby er evakueret.

Video: alarm112danmark.dk

Fire personer er kommet til skade, og omkring 50 andre er blevet evakueret i forbindelse med en gaseksplosion i et lejlighedskompleks i Lyngby. 

Fire personer blev kvæstet ved eksplosionen.

Tre af de fire tilskadekomne er blevet udskrevet. Politiet arbejder på at sikre adgang til bygningen, så årsagen til eksplosionen kan blive opklaret. Det oplyser Henrik Suhr, der er presseanvarlig hos Nordsjællands Politi til TV 2.

Eksplosionen skete natten til fredag på Rønne Alle og kom fra kælderen, oplyser politiet.

- Vi får en anmeldelse klokken 03.47 om, at der er en gaslugt. Så kører brandvæsnet ud, og eksplosionen sker 03.52, siger Finn Bernth Andersen. 

Politi og brandvæsen er til stede ved bygningen. Tidligt fredag morgen mangler det fulde overblik over situationen fortsat. - Vi er dernede i øjeblikket med alt, hvad vi kan trække, lyder det fra Finn Bernth Andersen omkring klokken 05. 

- Vi er stadig i gang med at se, om der er flere personer til stede i bygningen. Vi er oppe på fire tilskadekomne nu, siger han videre og tilføjer, at der umiddelbart er blevet evakueret omkring 50 personer. 

Skal have et overblik

Ifølge vicepolitiinspektøren er der blandt andet blevet knust flere ruder på bygningen, men det samlede omfang af skaderne er ikke gjort op. Fredag morgen arbejder man stadig på at finde ud af, hvad der skal ske med de evakuerede. 

- Indtil videre har vi fået dem ud af bygningen. Så skal vi have et overblik over, hvordan det ser ud dernede, og efter det vil der blive koordineret et opholdssted for de mennesker, vi har evakueret, siger Finn Bernth Andersen.