Tragedie på Langeland: Mand og gravid kvinde skuddræbt

Et par er søndag aften blevet skudt og dræbt på Langeland. Den formodede gerningsmand er ekskæreste til den dræbte kvinde.

En gravid kvinde på 23 år og hendes 35-årige kæreste er søndag aften blevet skudt og dræbt på Snødevej i Tranekær på Langeland.

Fyns Politi fortæller til TV 2, at man har anholdt en mand, der er ekskæreste til den dræbte kvinde. Efterforskningsleder Henrik Justesen siger mandag morgen, at der er tale om en 25-årig mand, som skulle aflevere et fælles 6-årigt barn til den 23-årige ekskæresten - og det endte altså i et skuddrama.

- Der var en uoverensstemmelse, og han skød derefter både moren og hendes nye kæreste, siger efterforskningsleder ved Fyns Politi Henrik Justesen.

Først blev kvinden skudt, hvorefter den 35-årige mand kom ud af huset og ligeledes blev skuddræbt ved boligen. Den 6-årige pige sad i mandens bil under episoden. Hun nu hos sine bedsteforældre, og de sociale myndigheder er underrettet. 

Var på vej til politiet 

Manden blev kort efter anholdt på Svendborgsundbroen. 

- Efter episoden kører han hen til en kammerat på Langeland, som ringer til noget af gerningsmandens familie i Svendborg. De tager over og henter ham, fortæller Henrik Justesen.

- Vi stoppede al trafik på broen, og manden blev stoppet og anholdt i bilen med familien, lyder det videre.  

Ifølge familien var de på vej på til politistationen, da de blev stoppet. 

Fyns Politi modtog søndag aften klokken 20.47 en anmeldelse om skyderiet fra en nabo. 

Fyens Stiftstidende havde søndag aften en reporter i Tranekær ved gerningsstedet, og han kunne fortælle avisen, at der var politi, paramediciner og hundepatrulje på stedet. 

Politiet er nu gået i gang med en større efterforskning af sagen. 

Et grundlovsforhør forventes at finde sted i Retten i Svendborg i løbet af mandagen.

Hør efterforskningsleder ved Fyns Politi Henrik Justesen fortælle om sagen her: