Krimi

Efter trippeldrab på Frederiksberg: Ny politiaktion i Herlev

To mænd er sigtet for at have solgt et våben, som, politiet mener, blev brugt til tredobbelt drab.

Se flere biller på Localeyes.dk

Politiet har fredag ransaget en adresse i Herlev. Aktionen har forbindelse til fundet af et af de formodede gerningsvåben til et tredobbelt drab.

Det fortæller efterforskningsleder fra Københavns Politi Jens Møller.

- Det er en udløber af den aktion, vi havde i forgårs, hvor vi lavede nogle anholdelser i relation til efterforskningen omkring et af de våben, som vi mener blev brugt ved trippeldrabet, siger efterforskningslederen.

Gerningsmænd på fri fod

- Vi har fundet en container fuld af krysantemumbomber og andet fyrværkeri, som kan være interessante i den videre efterforskning. Men det vil vi gerne holde for os selv, siger han.

De tre ofre for det tredobbelte drab i november var henholdsvis 19 år, 23 år og 24 år gamle. Gerningsmændene til drabene er endnu ikke fundet.

To mænd sigtes for at have videresolgt en skarpladt revolver, som muligvis blev brugt ved drabet, og de blev varetægtsfængslet torsdag.

Dørene til retten blev lukket for offentligheden af hensyn til efterforskningen, hvorfor beviserne mod dem er ukendte.

Revolver videresolgt

Ifølge sigtelsen blev revolveren videresolgt sent på eftermiddagen 10. november. Få timer efter - omkring klokken 03.30 - blev de tre mænd dræbt af skud fra blandt andet den pågældende revolver.

Det fremgår af sigtelsen, at de to var i besiddelse af revolveren i tiden op til 10. november på "en adresse i Ballerup" i forening med flere andre gerningsmænd.

I sigtelsen står der ikke noget om, hvem de videresolgte revolveren til, eller hvor handlen fandt sted.

I tidligere politiaktioner i forbindelse med det tredobbelte drab har betjente ransaget adresser, som knyttes til rockergruppen Bandidos.

Se flere biller på Localeyes.dk