Krimi

Eftersøgning afblæst: ’Slikkemanden’ har meldt sig selv

Den såkaldte 'slikkemand' forsvandt fra psykiatrisk afdeling torsdag, men har fredag morgen valgt at henvende sig til politiet igen.

Den 33-årige varetægtsfængslede makedoner - populært kendt under navnet ’slikkemanden’ - har torsdag aften henvendt sig til myndighederne, efter han onsdag ved 21.30-tiden flygtede fra Psykiatrisk Afdeling på Center Hvidovre. 

Han blev varetægtsfængslet den 8. december 2015 for en stribe voldtægtsforsøg og blufærdighedskrænkelser, hvor han har befamlet, kysset og ikke mindst slikket på tilfældige kvinder i hovedstadsområdet.

Op mod 50 hændelser skulle kunne knyttes til makedoneren, der altså nu igen er i politiets varetægt. Og fremgangsmåden i sagen var slående ens.

- Det er sket i nattelivet, hvor gerningsmanden har fulgt efter kvinder, som kørte alene. Han har så taget kontakt til dem, prøvet at holde dem fast, slikket dem i ansigtet og lignende, fortæller Brian Belling.

Nu er ’slikkemanden’ imidlertid igen i politiets varetægt, og da sagen mod den 33-årige stort set er færdigefterforsket, regner politiet ifølge vicepolitiinspektøren med at rejse tiltale mod manden inden længe.