Krimi

Spor efter forsvundet erhvervsmand: Mobiltelefon fundet

Sønnen til den forsvundne erhvervsmand Niels Joachim Nicolaisen, 73, fortæller til Ekstra Bladet, at en den 73-åriges mobiltelefon er fundet i havet.

Der er nu fundet spor efter erhvervsmanden Niels Joachim Nicholaisen, 73, som har været forsvundet i seks uger.

Den 73-åriges søn, Jesper Nicholaisen, siger til Ekstra Bladet, at dykkere, som har hjulpet familien med eftersøgningen, søndag aften fandt Niels Nicholaisens mobiltelefon i havet uden for Marselisborg Lystbådehavn.

-  Vi er i forvejen i et følelsesmæssigt stormvejr, så når sådan noget her sker, så bliver man både frustreret, men også enormt lettet over, at man endelig finder et spor, siger Jesper Nicholaisen til Ekstra Bladet.

Dykker igen

Ved at analysere data fra den 73-åriges mobiltelefon, har Østjyllands Politi tidligere kunnet konstatere, at han befandt sig på Marselisborg Lystbådehavn om morgenen lørdag den 6. feburar, dagen efter han forsvandt.

Telefonen kunne knyttes til en mobilmast på Østhavnsvej.

Ifølge Ekstra Bladet vil dykkere nu igen i den kommende weekend afsøge området i Marselisborg Lystbådehavn i håb om at finde flere spor.

- Jeg har efterhånden valgt at forene mig med den tanke, at han måske har fået et ildebefindende og så er faldet i vandet nede ved havnen, siger Jesper Nicholaisen til Ekstra Bladet.