Krimi

Camre regnede med at være mål for Omar El-Hussein

Det kommer ikke bag på DF-politikeren, at Omar El-Hussein søgte på hans adresse efter angrebet på Krudttønden.

Det eneste i sagen om Omar El-Hussein, der kommer bag på DF-politikeren Mogens Camre, er at den unge mand ikke havde hans adresse i forvejen.

Sådan lyder reaktionen, efter at det onsdag er kommet frem i Københavns Byret, at Omar El-Hussein søgte på Mogens Camres adresse efter angrebet på Krudttønden 14. februar sidste år.

- Det undrer mig såmænd ikke spor. Vi ved jo, at der er en trussel imod alle os, der repræsenterer værdier, som er i modstrid mod det, som disse terrorister står for, siger Mogens Camre.

- Så det havde jeg regnet med hele tiden. Halvdelen af mine venner har PET-beskyttelse. Når de kommer til middag her, har jeg PET til bords. Så det er ikke nogen ny situation, siger han.

Var orienteret

Politiet orienterede Mogens Camre om sagen umiddelbart før det kom frem i byretten, hvor fire mænd er tiltalt for at have medvirket til Omar el-Husseins angreb på synagogen i Krystalgade natten til 15. februar sidste år.

- Politiet havde været så venlige at orientere mig, fordi de ikke syntes, at det var noget, jeg skulle høre i radioen, siger Mogens Camre.