Krimi

Politiet kalder sagen 'atypisk': Erhvervsmand forsvundet på andet døgn

Østjyllands Politi efterlyser erhvervsmanden Niels Joachim Nicholaisen fra Aarhus. Meget atypisk forsvinden, lyder det fra politiet.

En 73-årig mand er forsvundet fra sit hjem i Aarhus C. Den efterlyste er Niels Joachim Nicholaisen, og han er sidst set fredag omkring klokken 14.00 - og var senest i telefonisk kontakt med en ven fredag omkring klokken 19. 

- Det specielle er, at han er velfungerende både psykisk og fysisk. Han har været til et erhvervsmøde i Sønderjylland og kørt hjem til Aarhus. Siden har ingen set ham, siger Thomas Hinge, vagtchef ved Østjyllands Politi, til TV 2.

Niels Joachim Nicholaisen er gået fra sit hjem, der ligger omkring Strandparken i Aarhus, for at træne i et fitnesscenter nær badeanstalten Spanien. Politiet er ude med en hundepatrulje for at finde spor, der kan hjælpe dem i retning af den efterlyste.

- Vi er blanke på, hvad som kan være sket. På bar bund. Vi holder alt åbent, siger vagtchefen, der dog ikke frygter, at der er tale om en forbrydelse.

Den forsvundne er 190 cm høj, slank af bygning og frisk af sin alder. Han var iført knælang grøn vinterjakke og gule Timberland-støvler. Muligvis også hue og med rygsæk, oplyser politiet, der savner vidner i sagen.

Ved du noget? Hjælp politiet og ring til Østjyllands Politi på 114 eller 87 31 14 48.

Familien oplyser til politiet, at de ikke kender til grunden til Niels Joachim Nicholaisens forsvinden, men oplyser, at han har efterladt sin bil og sit pas i hjemmet og ikke har hævet på nogle dankort.