Krimi

Ny tiltale mod "Stetoskopmanden": Skjulte krænkelser

"Stetoskopmanden" er nu blevet tiltalt for dokumentfalsk.

Station 2 kan nu afsløre, at der er ny tiltale mod den 27-årige Michael Camilo Precht – også kaldet Stetoskopmanden – som kriminalmagasinet torsdag omtalte i forbindelse med hans mangeårige krænkelser af unge kvinder og piger i Danmark, Norge og på Malta.

Østjyllands Politi oplyser, at Michael Camilo Precht er blevet tiltalt for dokumentfalsk. Af et nyt anklageskrift som Station 2 har fået aktindsigt i fremgår det, at han har forfalsket sin straffeattest og afleveret den til sin daværende arbejdsgiver i et firma i Jylland. Den 18. juni 2014 afleverede han ifølge anklageskriftet straffeattesten til arbejdsgiveren således, at det fremgik, at han var ustraffet.

Men den 27-årige Michael Camilo Precht står i virkeligheden bag krænkelser af mindst 40 kvinder og piger helt ned i 13 års-alderen under falske lægeundersøgelser i Danmark, Norge og på Malta. Og dermed er han ikke ustraffet, som han ellers påstod.

Han er tiltalt efter straffelovens paragraf 171 for dokumentfalsk. Strafferammen for dokumentfalsk er fra bøde og op til to års fængsel.

Det er endnu uvist, hvornår Michael Camilo Precht skal i retten i Århus, fordi Østjyllands Politi ikke ved, hvor han opholder sig.